Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4849505152 243>
Korisnik
Poruka
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 08:20
Kao uvijek predivno! Ali, ova lavanda je stvarno smile227
Vidjela je kod shashe i zaljubila se u nju! Wink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 10:19
Teglice, pupoljci, cvjetići....a lantana i neveni su ti krasniClap
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 12:03
smile78Evo me nakratko na netu i naravno zavirila sam u tvoje dvorište Triša.Vidim puno cvatućih novosti a najviše mi se sviđa ona žuta ruža čiju grančicu molim(kad bude vrijeme).Tvoj komentar je točan jer tako je i kod mene.Kad kupim ružu i pazim na nju ništa, a ako dobijem ili ukradem grančicu ništa ne očekujem, ono super izraste preljepa ruža.
sutra je novi dan
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 12:06
Ajme, Triša.... Preko trideset tegli s cvijećem sam zbrojila NA SAMO JEDNOJ slici !!!!smile55Sve ostale, predivne cvjetke da ne spominjem....
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 14:29
Hvala cure i 3 x hura za nove avatare, super su vam, Malo sam na forumu, jer fala bogu sada se šišaju psi pa radim, ali mislim na vas svihsmile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 15:21
Triša predivno sve, ruža je i mene šokirala da ima smo tri godine, nevjerojatno kako je velika, ja sam danas isto kupila još jednu lavandu i to ovu nisku tamnu koja tebi već cvate i još da se pohvalim djeteljina koju si mi dala primila se je i cvate, jupiiiiiiismile198
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 15:49
Ruža je predivna!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 16:04
smile120blago se meni
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 17:37
Hvala drage moje, ruža je stvarno super, a djetelina je korov korijenko, baš me začudilo da je ti nemaš, zgodna je i neuništiva.

Što je niho koliko metara ruže ti treba?
RIJEKA

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 17:48
UH kuća je velika jedno 5 metara tako da je mogu iskomadati i podijeliti reznice ko još voli ruže......... u dobrotvorne svrhesmile96
Na vrh
cvetlin View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 714
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvetlin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 18:58

Prekrasno,baš divno,super ti sve izgleda a TM baš majstor al bum i ja u penziji...

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 19:35
Ma zakorijenit ću tu  ružu i ima da bude za svih.

Danas me poštar iznenadio paketom s otoka od naše otočanke Otok, sva sam se spetljala s ovim otok od otok.
No dobro skoro sam dobila infarkt kad sam vidjela koliko mi je toga poslala, i to prave biljke s korijenom, fenomenalno zapakirane, u besprijekornom stanju, kao da su ovaj čas izvađene iz zemlje - nečuveno.

Da ne duljim evo od početka.: Trišu je jako zanimalo što je, ali nije joj očito mirisalo na klopu

Kutija od reebok tenisica, a unuta u novine super namočeno zamotano iznenađenje, jer ja sam je molila bijele margerite, a ona ko djed Mraz.

A tek kad sam počela raspakiravati, svku sam biljčicu poljubila od sreće, ma kakva Nova godina, kakav rođendan, to se zove poklon

Odmah sam odlučila ovo sve što je sukulentno ide u zaseban vrtić kojega ću zvati Otok

Ovo će mi morat pomoć, posadila sam u teglu, ne znajući što je no potražit ću u njenom vrtu.

I naravno margeritice - četri komada sve zakorijenjeno, vidi se da je jedna žuta, a druge ćemo čekati

Ovakvih aloa (ili nije aloa) je bilo nekoliko pa sam dvije izdvojila u ovu posudu

Sve u svemu danas je moj sretan dan - pa nije ni čudo danas je Dan planeta Zemlje.

Sve sukulente sam slikala odvojeno i staviti ću pod moju drugu temu.

RIJEKA

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 19:38
Clap Vrijednice naša!

I ja više vani sam nego u kući. Aktivan GO koristim, pa sam si zato dozvolila baš da uživam!!! Big%20smile
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 19:45
smile120pa ti svega ženo imaš ništasmile95 ti ne treba više
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 19:50
Da baš je to neobično, imam svega zaista, no kad god nešto dobijem razveselim se kao dijete ( ne baš kao dijete, jer ni oni se više ničemu ne vesele, prije kao moja Triša kad dođem doma). Kaže mm da cjeli dan "mašem repom".
RIJEKA

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 19:53
Bravo za OTOK!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 20:12
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Da baš je to neobično, imam svega zaista, no kad god nešto dobijem razveselim se kao dijete ( ne baš kao dijete, jer ni oni se više ničemu ne vesele, prije kao moja Triša kad dođem doma). Kaže mm da cjeli dan "mašem repom".

Triša tu si potpuno u pravu . Ja kad sam dobila od Hoje ja sam toliko bila vesela da to ne mogu opisatiTongueTongueTongue koliko sretna toliko me uhvatila i neka tuga od dragosti  i onda kad je krenulo jedno za drugim svaki put se i rasplačem CryCry a i danas pogotovo kad sam dobila od moje Samire jer najviše me raduju kad dobijem od osobe od koje nisi ni tražio samo se iznenadiš da ti stiže ali tu je i mama našla svoje mijesto ati---------- bože kako si me raz----------------LOLLOLWink ali EmbarrassedEmbarrassed ti razmisli šta mislim ,ali još sam sretnija kad sad počinjem pripremati za svakoga ponešto - od cvijeća pa do svega TongueTongue. Onda su se našle isto drage cure sa drugi foruma pa bože ne mogu ni iskazati koliko sam sretna . Hvala svima u moje ime TongueTongue
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 21:05
Kad bolje razmislim skoro Triša nebi slala biljke za nihu. Mogla bi proplakati cijeli dan dok budeš tamo smile43
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 21:10
Imam ja apirnate maramice, a i rame za plakanje, pa ćemo mi to nekako progurat.
RIJEKA

Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 21:16
Meni su neveni predivni, nisam ih jos nikada imala u vrtu, a gledala sam sjemenke, mozda se ove godine odlucimWink.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4849505152 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.