Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 192193194195196 243> |
Korisnik | |
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meni su neveni predivni, nisam ih jos nikada imala u vrtu, a gledala sam sjemenke, mozda se ove godine odlucim
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Imam ja apirnate maramice, a i rame za plakanje, pa ćemo mi to nekako progurat.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kad bolje razmislim skoro Triša nebi slala biljke za nihu. Mogla bi proplakati cijeli dan dok budeš tamo
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Triša tu si potpuno u pravu . Ja kad sam dobila od Hoje ja sam toliko bila vesela da to ne mogu opisati ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Bravo za OTOK!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Da baš je to neobično, imam svega zaista, no kad god nešto dobijem razveselim se kao dijete ( ne baš kao dijete, jer ni oni se više ničemu ne vesele, prije kao moja Triša kad dođem doma). Kaže mm da cjeli dan "mašem repom".
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() I ja više vani sam nego u kući. Aktivan GO koristim, pa sam si zato dozvolila baš da uživam!!! ![]() |
|
![]() |
|
Ma zakorijenit ću tu ružu i ima da bude za svih.
Danas me poštar iznenadio paketom s otoka od naše otočanke Otok, sva sam se spetljala s ovim otok od otok.
No dobro skoro sam dobila infarkt kad sam vidjela koliko mi je toga poslala, i to prave biljke s korijenom, fenomenalno zapakirane, u besprijekornom stanju, kao da su ovaj čas izvađene iz zemlje - nečuveno.
Da ne duljim evo od početka.: Trišu je jako zanimalo što je, ali nije joj očito mirisalo na klopu
Kutija od reebok tenisica, a unuta u novine super namočeno zamotano iznenađenje, jer ja sam je molila bijele margerite, a ona ko djed Mraz.
A tek kad sam počela raspakiravati, svku sam biljčicu poljubila od sreće, ma kakva Nova godina, kakav rođendan, to se zove poklon
Odmah sam odlučila ovo sve što je sukulentno ide u zaseban vrtić kojega ću zvati Otok
Ovo će mi morat pomoć, posadila sam u teglu, ne znajući što je no potražit ću u njenom vrtu.
I naravno margeritice - četri komada sve zakorijenjeno, vidi se da je jedna žuta, a druge ćemo čekati
Ovakvih aloa (ili nije aloa) je bilo nekoliko pa sam dvije izdvojila u ovu posudu
Sve u svemu danas je moj sretan dan - pa nije ni čudo danas je Dan planeta Zemlje.
Sve sukulente sam slikala odvojeno i staviti ću pod moju drugu temu.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Prekrasno,baš divno,super ti sve izgleda a TM baš majstor al bum i ja u penziji... |
|
![]() |
|
UH kuća je velika jedno 5 metara tako da je mogu iskomadati i podijeliti reznice ko još voli ruže......... u dobrotvorne svrhe
![]() |
|
![]() |
|
Hvala drage moje, ruža je stvarno super, a djetelina je korov korijenko, baš me začudilo da je ti nemaš, zgodna je i neuništiva.
Što je niho koliko metara ruže ti treba?
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ruža je predivna!
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Triša predivno sve, ruža je i mene šokirala da ima smo tri godine, nevjerojatno kako je velika, ja sam danas isto kupila još jednu lavandu i to ovu nisku tamnu koja tebi već cvate i još da se pohvalim djeteljina koju si mi dala primila se je i cvate, jupiiiiiii
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Hvala cure i 3 x hura za nove avatare, super su vam, Malo sam na forumu, jer fala bogu sada se šišaju psi pa radim, ali mislim na vas svih
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ajme, Triša.... Preko trideset tegli s cvijećem sam zbrojila NA SAMO JEDNOJ slici !!!!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Teglice, pupoljci, cvjetići....a lantana i neveni su ti krasni
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Kao uvijek predivno! Ali, ova lavanda je stvarno
![]() Vidjela je kod shashe i zaljubila se u nju! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 192193194195196 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |