moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 150> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala draga Kaća43
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasana je
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ma daj, hana, već ovo što slikaš je super, a od svih ovdje viđenih vrtova nekoliko ih je sasvim sređeno. Svi ostali se dorađuju.
Ja sam samoj sebi nekidan bila smješna na poslu. Isprntala sam si i izrezala obojane krugove koji su mi trebali predstavljati cvijeće i onda sam po stolu slagala kombinacije. Kad mi se kombinacija svidjela poljepila sam papiriće selotejpom i kući slagala sadnice ...
To mi je trebao biti neki početak sređivanja.
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
hvala Rose, u Varaždinu u jednoj cvječarni
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Bit ce kopanja
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ni 30 m2 nije mal povrtnjak,a kamoli kao tvoj. Evo ti nešto zanimljivo.
POVRĆARSTVO - Tri berbe iz jednog vrta <>http://www.gospodarski-list.hr/ArtiklClanak.aspx?ClanakID=177 ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Sve je lijepo, ali orhideje su!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala Smrcko, bude od koristi
|
|
![]() |
|
budem,bez brige
|
|
![]() |
|
bit će kopanja,da,da........... mislila sam da mi je povrtnjak jako mali a kad mi je to nasljednik izmjeril ispalo je da bude 18*6m
sutra oštrim motike
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasan cvijet diplandeje...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Znala sam da će od onih silnih slika s interneta i vrećica biljki koje si naručivala i kupovali biti lijepo, ali ovo je čudesno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
evo Zvrkica-dokaz mog kopanja za vikend (doduše prvo je MM pofrezal ali trebalo je to još onda svašta)
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Hana, baš mi je drago da si je konačno nabavila. Ona u Crikvenici nije bila ni trećina ove tvoje, loše formirana. Predivna ti je i bilo bi mi drago da ti opstane. Moja je propala ove zime. Držala sam je u dosta hladnom podrumu jer mi je u kući naglo odbacila list, a kasnije sam čitala da je opstala onima koji su je zimi držali uz prozor negrijane prostorije.
I uz put da ti kažem da su mi nikle asarine i plave margaterice koje si mi poslala.
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
hana cvijece ti je preprekrasno,nezna se sto je ljepse
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sva je puna pupoljaka i u velikoj tegli
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala Triša,nadam se da bude i ljepše
|
|
![]() |
|
za utjehu sam sama sebi danas darovala dipladeniju - i to crvenu ( sad bude Horti skočila
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Bok Hana,
Oduševljena sam svojom bijelom dendrobium orhidejicom. Zamisli, još uvijek mi se smješka sa ona svoja dva bijela cvijetića! Prošlo je gotovo 20 dana kako ih drži procvjetane. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |