moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 134135136137138 150> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo, počelo je cvjetati! Supeeeer!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Seni tako sam sretna zbog njih da ti ne mogu reći, svi su se primili. ali mi je zato ceanothus otišao u "vječna lovišta" - ali ne može se baš sve imati
|
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Hana, imaš puno lijepog cvijeća. Raduje me da su ti trachelospermumi uspjeli. Poslala sam reznice na nekoliko adresa, a izgleda da su samo tebi uspjeli.
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
malo novih slika
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala Natalija! Obrisala sam
Svima ostalima hvala na lijepim komentarima |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
hana brzo mi pošalji svoju adresu u inbox
jutros sam spremila jedan mali pakujac da ga pošaljem a onda sam vidjela da nemam tvoju adresu slala sam ti poruku, ali sandučić ti je prepun |
|
![]() |
|
vrba ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 20 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 49 |
baka tako je i samnom isto zaboravim
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ta dip...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala Štefica i Marijankica na komentarima, i vaše je sigurno jako lijepo
|
|
![]() |
|
eto vidiš da nisu orhideje takav bauk, samo treba malo znanja i puno ljubavi pa vrate na najljepši mogući način.Bravo za tebe |
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
cvijeće je prekrasno,ko nacrtano
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Ovakvu sam diplandeju gledala nedugo na našem placu.
Koštala je samo 35kn.Nisam se usudila kupiti jer niš ne znam o njoj,samo to da je predivna.Moram malo više pronjuškati po ovom forumu,valjda negdje piše nešto o njoj. Tvoja je predivna i želim ti sreču u uzgoju ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Bok Hana,
Oduševljena sam svojom bijelom dendrobium orhidejicom. Zamisli, još uvijek mi se smješka sa ona svoja dva bijela cvijetića! Prošlo je gotovo 20 dana kako ih drži procvjetane. |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Hana, baš mi je drago da si je konačno nabavila. Ona u Crikvenici nije bila ni trećina ove tvoje, loše formirana. Predivna ti je i bilo bi mi drago da ti opstane. Moja je propala ove zime. Držala sam je u dosta hladnom podrumu jer mi je u kući naglo odbacila list, a kasnije sam čitala da je opstala onima koji su je zimi držali uz prozor negrijane prostorije.
I uz put da ti kažem da su mi nikle asarine i plave margaterice koje si mi poslala.
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasan cvijet diplandeje...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
hvala Smrcko, bude od koristi
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ni 30 m2 nije mal povrtnjak,a kamoli kao tvoj. Evo ti nešto zanimljivo.
POVRĆARSTVO - Tri berbe iz jednog vrta <>http://www.gospodarski-list.hr/ArtiklClanak.aspx?ClanakID=177 ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
hvala Rose, u Varaždinu u jednoj cvječarni
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasana je
![]() |
|
![]() |
|
sva je puna pupoljaka i u velikoj tegli
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 134135136137138 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |