BJELOVAR2005 |
Odgovori | Stranica <1234 6> |
Korisnik | |
Angel
Upravo klijam Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni je stolček genijalan, mislim da bi moje cure stalno na njemu sjedile (i naravno, 100 puta se oko njega posvadile)
|
|
Sponzorirani linkovi | |
BJELOVAR2005
Već proklijao Pridružen: 22 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 171 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sva sreca da ja imam jednu curicu pa se dama gušta koliko želi! ...i sva si je bila vazna jer je i ona radila taj stolac...napravila je baki za rođendan vaticu budem poslikala pa cu staviti da vidite....fantasticno joj ide...pedantna je za poludit, i tak je dobro ispalo da ne mozes svjerovati...baka se sva rastopila...f**kas ostale poklone, ovaj je bio najbitniji!
|
|
BJELOVAR2005
Već proklijao Pridružen: 22 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 171 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"vaticu" - prevedite VAZICA! hahahah
|
|
nera7
Upravo klijam Pridružen: 25 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Radovi su ti prekrasni i nikad nebi rekla da su početnićki.
Jer izgledaju majstorski.
|
|
saara
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma kakav sram. Sram te bilo jer te sram. Odlični radovi, a one crtice na stolicu su taman sjele. Meni je tanjur isto najdraži, ali sve ostalo je također jako dobro. A stolica za curicu...Bravo
|
|
BJELOVAR2005
Opcije poruke
Hvala(0)
|
saara stigle su salvetice..hvala hvala...a mala pcelica je danas isla na previjanje i nosila je doktoru pokazati pcelicu koja skuplja njoj med...jao odusevila se...hvala od srca dok se ne oduzim!!!!
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bjelovar, dobrodošla i dugo se s nama družila radovi su ti lijepi, najbolji mi je tanjur, a stolac wooooow! Nadam se da će biti još svega lijepog kod tebe!
|
|
BJELOVAR2005
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...evo da ja dodam nesto mojih novih radova...doduse nisam bas bila
vrijedna jer sam morala maziti moju malu pcelicu...ali uspjela sam
nesto malo...
moje prvo platno... ovo je moja mala pcelica lickala! jedan tanjurcek od gipsa! prvi rad na pločici! nakeljila sam jedan kamen iz Novalje..hahah evo napokon sam uspjela uhvatiti pravu boju tanjura! i evo jos nesto sto znam da ne spada ovdje ali da se malo pohvalim...mojih ruku djelo...nadam se da nece nikom zasmetati!! eto curke....toliko od mene...svaki komentar i savjet je dobrodosao!!! |
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlični radovi,koji lak koristis,onaj sjajni ili mat?
|
|
BJELOVAR2005
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobila sam savjet od nekoga...lak za camce od svjetlosti i taj i koristim...negdje grješim ili??
|
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga, prvo sve pohvale maloj pčelici prekrasno je! i tvoji radovi su prekrasni, pogotovo tanjur! savršen je! reci mi za platno, jesi salvetu peglala ili....
|
|
BJELOVAR2005
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala hvala...i u pcelicino ime....ima volju pa je pustim neka radi...neka se djete kreativno razvija! ....
nisam peglala...dok sam ga radila nisam jos ni znala za peglanje... ... krenula sam od sredine i prema rubovima....male je kao izgledalo lagano naborano...ali dok se osusilo sve se super poravnalo...i bas fino izgleda....jedino ne znam dali da prelakiram...posto i ovako bas fora izgleda! |
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo, lijepo, prekrasna i sličica i pločica. Tanjur odličan. Bravo za pčelicu!
|
|
ANĐELKA
|
|
ljiljanari
Pustio korijenje Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
suuuper kamen je prva liga!!
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepi radovi! a pčelica je prava majstorica! |
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijep pozdrav ...radovi su super...nadam se da ćemos e dugo još družiti i razmjenjivatiideje
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
lilian
Pustio korijenje Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Platno mi je odlicno!! :)
|
|
BJELOVAR2005
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala hvala curke....podrska mi daje poticaj!
|
|
tinaV
Upravo klijam Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super radovi od moje sugrađanke,male i velike pčelice radišne
ako hoćete popiti kavu sa starijom ekipom možemo se naći,malopopričati,izmjeniti iskustva,salvetice
rado bi vidjela i druge umjetnice ali su daleko,neke dalekooo
|
|
BJELOVAR2005
Opcije poruke
Hvala(0)
|
NAPOKON NETKO!!!!
VRLO RADO....javite se!!! |
|
Odgovori | Stranica <1234 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |