Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 79>
Korisnik
Poruka
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 01:31
u lumosu su 4 komada oko 7-7,5 kn...nisam sigurna točno, gogs ćeto bolje znat...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 07:53
Originalno poslano od člana Gogs Gogs napisao:

Jel to salveta ili crtano? Ovo je prekrasno !
ANĐELKA
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 09:19
I još jedan jako lijepi tvoj rad...ti si meštar za ove stvari!!!
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 11:56
gogs majstoricesmile211smile141
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 14:25
Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

kutijica Mocart je krasna [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot51.gif" height="57" width="66" align="absmiddle" alt="smile170" /> slatka ko "mocart bombon"..nego s kojom farbom farbaš staklo-boce?

Akrilne boje pa preko toga lak-ljepilo ili lak u spreju. Ali kad radim sa bojama za staklo (kad nije salvetna tehnika) onda ih zapečem u pećnici.
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 14:28
osijek - goga , trenutno nemam Mozarta (možda nađem pola salvete pa ti pošaljem) ali ću mislit na tebe. Bubamara nek ti kaže koliko sam dugo tražila violinu, note...
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 14:32
Anđelka, to ti je japanska jednoslojna salveta starija i od mene ali tako tanka i porozna da sam na nju morala ljepiti još jedan sloj od troslojnih salveta kako mi ne bi boja probila. Samo sam malo doradila bojama i polakirala bezbojnim lakom
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 14:35
hvala sanjam, hvala Kaća, bubač, ma svima hvala
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 13:40
Gogs ovo je tipično za tebe...lijepo i prozračno!!!
Bravo!!!
Na vrh
maryann View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 246
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maryann Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 15:41
Originalno poslano od člana Gogs Gogs napisao:

Bok! Nova sam na forumu i želim vam predstaviti neke svoje radove.

sve je meni super ali ovi andjeli su me bacili u transClapConfused
If tears could build a stairway
And memories were a lane
We would walk right up to Heaven
And bring you back again...
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 20:25
smile227 prekrasnih anđeliča  Clap
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2009 u 22:22
Draga Gogs, nekako mi se čini jako dugo da nam se nisi javila.
Vjerujem da kod tebe ima nečeg lijepog... jedva čekam da vidim to!
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2009 u 23:00
anđeli su prekrasni....
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
orca View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje orca Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2009 u 15:20
ajme kako je prekrasno...nježno...decentno...finooooooo
Na vrh
Mikica74 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 143
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica74 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 23:22
pogledaj moje radove,videces zasto ti to kazem.inace tvoji su super,predivni...
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 19:56
smile227 koji krasni radovi...ma fantasticno...
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 18:37
Nakon dugog vremena (sedam mjeseci) polako ću se i ja pridruživati Vama. Povremeno sam škicnula na radove kojih je bezbroj i ne znam koji je ljepši od kojeg. Nova imena, novi načini izrade (malo me vrijeme pregazilo) ali ako ću nešto pitati što je Vama kao "dobar dan" nemojte zamjeriti učim iznova. Nešto što sam radila još do ljeta (pokloni za rođendane i sl.) pokazat ću uskoro.
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 18:40
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Živa je!!!!!!!!!!!!!! smile126 Gogs, pa ti kad odeš u toplice, odeš ih valjda preuređivati ili šta?! Nemoj da se to više ponovi, molim lijepo! Drago mi je da si se vratila! 
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 19:00
smile79 Drago mi je da si s nama!!!

I sigurna da ćeš se vrlo brzo vratiti u svoju formu!!!

Jedva čekam slikice radova!!!! Divlje patke čekaju... Wink
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 21:38
smiley3590.gifgogs drago mi je da si opet s namasmiley2589.gif
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 79>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.