Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 79> |
Korisnik | |
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
u lumosu su 4 komada oko 7-7,5 kn...nisam sigurna točno, gogs ćeto bolje znat...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Jel to salveta ili crtano? Ovo je prekrasno !
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
I još jedan jako lijepi tvoj rad...ti si meštar za ove stvari!!!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
gogs majstorice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Akrilne boje pa preko toga lak-ljepilo ili lak u spreju. Ali kad radim sa bojama za staklo (kad nije salvetna tehnika) onda ih zapečem u pećnici. |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
osijek - goga , trenutno nemam Mozarta (možda nađem pola salvete pa ti pošaljem) ali ću mislit na tebe. Bubamara nek ti kaže koliko sam dugo tražila violinu, note...
|
|
![]() |
|
Anđelka, to ti je japanska jednoslojna salveta starija i od mene ali tako tanka i porozna da sam na nju morala ljepiti još jedan sloj od troslojnih salveta kako mi ne bi boja probila. Samo sam malo doradila bojama i polakirala bezbojnim lakom
|
|
![]() |
|
hvala sanjam, hvala Kaća, bubač, ma svima hvala
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Gogs ovo je tipično za tebe...lijepo i prozračno!!!
Bravo!!!
|
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Draga Gogs, nekako mi se čini jako dugo da nam se nisi javila.
Vjerujem da kod tebe ima nečeg lijepog... jedva čekam da vidim to! |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
anđeli su prekrasni....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
ajme kako je prekrasno...nježno...decentno...finooooooo
|
|
![]() |
|
Mikica74 ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 31 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 143 |
pogledaj moje radove,videces zasto ti to kazem.inace tvoji su super,predivni...
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() |
|
![]() |
|
Nakon dugog vremena (sedam mjeseci) polako ću se i ja pridruživati Vama. Povremeno sam škicnula na radove kojih je bezbroj i ne znam koji je ljepši od kojeg. Nova imena, novi načini izrade (malo me vrijeme pregazilo) ali ako ću nešto pitati što je Vama kao "dobar dan" nemojte zamjeriti učim iznova. Nešto što sam radila još do ljeta (pokloni za rođendane i sl.) pokazat ću uskoro.
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Živa je!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() I sigurna da ćeš se vrlo brzo vratiti u svoju formu!!! Jedva čekam slikice radova!!!! Divlje patke čekaju... ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |