Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 154155156157158 184> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ti si kao te rode!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Smrcko, pa tebi ni kisa ne smeta. Radis punom parom.
Imas jako puno ideja i vrt ti je sve ljepsi. Samo tako nastavi. ![]() ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala vam na pohvalama
![]() Našla sam Aroniju, nisam je stigla slikati, sutra. Cijena 88 kn. Kupila sam nekakvo ukrasno cvijeće i travu acorus gramin. Slikat ću sutra, nisam stigla danas. Kupljene su daske za moj prvi kontejner povrća. Ako vrijeme dozvoli sutra će biti pripremljen. Hvala na identifikaciji biljaka. ![]() Trava je slična ovoj. Ta biljka mi je bila odavna želja, ali sam zabrinuta jer traži puno vode, a ja neću biti tu svaki dan. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Šmrcko vrt je sve ljepši. Kombinacije boja su
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovo sivo na prvoj slici je cinerarija maritima (zovu je i pepeljuga), ovo što miriše mislim da je tamjan
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Kakva super ideja upotrijebiti crijepove uz rub cvjetnjaka
![]() Drago mi je da ti je hortenzija prezivjela zimu
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
tamjan |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Verbena raste ,a muškatla se oporavlja od zime ( kako je to čarobno).
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
I ovo me zanima kako se zove? Miriše po ...na vrh mi jezika...metvici...
Ovaj cvijet je MM malo našutirao, ali evo živ je. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovo sam danas uzela u Brodokomercu 4kn, zna li netko što je to?
![]() Danas kupljeno u Brod. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ma Niho ništa mi se nije svidjelo. Kupila 6 niskih pomidora, 3 terakotna pitara, jedan mirišljivi cvijet kao menta ( uslikam ), neopitroid i ništa drugo. Nešto mi je raspoloženje palo. Još mi je MM pozlijedio cvijet, nisam mu ništ komentirala, smotan, smotan. Što bi da mi pokosi kao Bakin M?
Hvala Bergenija stvarno se trudim, pa kako bude bude. Ma naodmaram se više neg što radim, od ovog vremena se ništ ne može . ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Smrcko, što si vrijedna!
stani malo, uživaj - sve ti je prekokrasno!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
hahahahahah što me ženska glavo nasmija i požuri da ne bi ostala bez kojeg cvijetića
![]() |
|
![]() |
|
Nije uopće suluda ideja, torta izgleda fenomenalno. Bilo bi dobro poljepiti tako samo treba mi jako spretna ruka. Ako bude kao moje farbanje fuga ( između pločica), neće biti dobro. Prije par godina sam imala pozljedu glave pa ništ više nije kao prije, sad su mi djela kao Pikasova.
![]() ![]() ![]() ![]() Pišem u jurnjavi, šibam u vrtni centar(ako radi) i dućan. Tražim aroniju, ljekovito drvo. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ja unaprijed priznajem da će ovaj moj post, a zbog slike, biti kandidat za najluđi post ovog foruma
![]() ![]() ![]() Sretno s rezancima, a za večeru - juhica!!!!
Poslije može i ova tortica za desert. Ja dolazim
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Da se nabrzinu zahvalim na super savjetu. Pravim domaće rezance prvi put. Leti brašno na sve strane, šalim se tek se spremam ali bit će posla nakon rezanaca poznajući mene.Moram biti brza
![]() ![]() ![]() Pokušat ću naći neku spravicu, već sam u glavi zamišljala se sa pikamerom i cekularom za rezanjem kamena. Ipak može jednostavnije. Evo na gornjem dijelu slike je sličan primjer, u tom vrtnom centru su i bile te skupe posude. Ovo sam krišom slikakala, možda bi me izbacili da vide da slikam. Al sam sva isprepadana. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Moj isto tako rezačem za staklo, a kasnije ih izbrusi. No veli mi da je to dosta teško, pa da, eventualno, probaš pitati nekog da li ima baš rezač za pločice i da ti posudi. Ima ga za kupiti, košta od 200kn na više (ali taj je najpovoljniji, pa ti ne bih bila jamac
![]() No, u svakom slučaju - ti ih množeš i razbiti na manje komadiće, pa ih tada ljepiti, i to je super ideja.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasno cvijeće,a ono sa kamenom je mrak ispalo!
|
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Šmrck, MM ree pločice rezačem za staklo. Pitaj u nekoj prodavaoni takvog pribora, oni će znati.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
Hvala vam na pohvalama.
A do tih crjepova smo došli slučajno, šetali sporednim putem uz cestu. Tu sam našla i mramorne ploče, koje ću postaviti u vrt da se negazi. Takođe i pločice koje izgledaju solidno, malo slupane, ali ću napraviti pitare od betona nalijepiti te pločice ( još da nađem način da ih režem). Takve posude za cvijeće koštaju od 200-500kna , ovisno od veličine. Negdje sam i slikala pa ću staviti slikicu. MM nebi to uzeo, idem mu na živce sa sakupljanjem kamena. Ja sam rekla ako neće da ću sjesti, počet pušit i samo pit kavu, a nek onda sam radi. Naravno se prepao , sad škripi zubima. Inače jako voli svoj auto. Čak sam nekada morala i cipele mijenjati, čistit nakon šume. Ide mi na živce, da je bar u kući tako uredan.Svima ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 154155156157158 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |