moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 133134135136137 150> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
hvala cure na pohvalama, svima, nisam baš na forumu pa se ne stignem javiti.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Nema čega nema pravo bogatstvo biljčica, za vrijedne ruke
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dovoljno je reći prekrasno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivno hana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Hana -----Hana šta mi radiš ma ništa ne izdvajam ------Legenda si
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
super cvijeće- ali meni je luk najljepši---šta ćeš luda za lukom u svakom pogledu
![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno Hana i zbor cvijeća i fotografije. Hoste su mi se posebno svidjele.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Hana prošetala sam po tvome vrtu. Čega sve tu ima!!!! Jako lijepo, i fotografiraš jako lijepo. I šećer na kraju-hoste koje su mi sve ljepše i ljepše. Nego zanima me da li je na str. 6. slika (koja pokazuje clytostoma - tropsku penjačicu) ono vaša ograda (kod nas bi stari ljudi rekli plot)?. Jako me fasciniraju te starinske ograde i mislim da im bilo koje cvijeće jako paše.
|
|
![]() |
|
hvala Hoya
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
I ukrasni luk i ruže i hoste i .... malo bogatstvo!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
neke današnje slike
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija to je kalikantus, ima miriš sličan ananasu, stariji ljudi ga i zovu ananas
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ej pa tu ima novih fotografija, kako je krasno što sve tu cvijeta treba i po danu jednom doći. Što je ono što na metre miriši ima jako zanimljiv cvijet?
|
|
![]() |
|
hvala cure na pohvalama,trudim se pisati nazive ali nekad jednostavno zaboravim. Korijenko je u pravu, kalikantus miriši predivno
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
To kalikantus miriši na metre, ja imam veliki i jako stari grm, ove sam ga godine drastično ošišala ali svejedno je pun cvjetova. U proljeće napravi jako puno mladica i raste ko drač.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma ja zato svugdje molim: pišite iznad slika koja je biljka.
Jer ovako krasno cvijeće je divno za vidjeti, ali da bi ga čovjek negdje i nabavio mora znati ime!
A zbilja su one crveno/smeđe i bijele(trahelospermumi - uh polomih jezik!
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Koje krasno cvijeće. Neke nikada nisam vidjela.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivno,sve rascvetano
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo je sve Hana, a ovo što miriše na metre je nešto stvarno posebno, vidjela sam i temu o tome, ali se ne mogu sjetiti.
|
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 133134135136137 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |