Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 184> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja unaprijed priznajem da će ovaj moj post, a zbog slike, biti kandidat za najluđi post ovog foruma
![]() ![]() ![]() Sretno s rezancima, a za večeru - juhica!!!!
Poslije može i ova tortica za desert. Ja dolazim
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Nije uopće suluda ideja, torta izgleda fenomenalno. Bilo bi dobro poljepiti tako samo treba mi jako spretna ruka. Ako bude kao moje farbanje fuga ( između pločica), neće biti dobro. Prije par godina sam imala pozljedu glave pa ništ više nije kao prije, sad su mi djela kao Pikasova.
![]() ![]() ![]() ![]() Pišem u jurnjavi, šibam u vrtni centar(ako radi) i dućan. Tražim aroniju, ljekovito drvo. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
hahahahahah što me ženska glavo nasmija i požuri da ne bi ostala bez kojeg cvijetića
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Smrcko, što si vrijedna!
stani malo, uživaj - sve ti je prekokrasno!
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ma Niho ništa mi se nije svidjelo. Kupila 6 niskih pomidora, 3 terakotna pitara, jedan mirišljivi cvijet kao menta ( uslikam ), neopitroid i ništa drugo. Nešto mi je raspoloženje palo. Još mi je MM pozlijedio cvijet, nisam mu ništ komentirala, smotan, smotan. Što bi da mi pokosi kao Bakin M?
Hvala Bergenija stvarno se trudim, pa kako bude bude. Ma naodmaram se više neg što radim, od ovog vremena se ništ ne može . ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovo sam danas uzela u Brodokomercu 4kn, zna li netko što je to?
![]() Danas kupljeno u Brod. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
I ovo me zanima kako se zove? Miriše po ...na vrh mi jezika...metvici...
Ovaj cvijet je MM malo našutirao, ali evo živ je. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Verbena raste ,a muškatla se oporavlja od zime ( kako je to čarobno).
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
tamjan |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Kakva super ideja upotrijebiti crijepove uz rub cvjetnjaka
![]() Drago mi je da ti je hortenzija prezivjela zimu
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovo sivo na prvoj slici je cinerarija maritima (zovu je i pepeljuga), ovo što miriše mislim da je tamjan
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Šmrcko vrt je sve ljepši. Kombinacije boja su
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam na pohvalama
![]() Našla sam Aroniju, nisam je stigla slikati, sutra. Cijena 88 kn. Kupila sam nekakvo ukrasno cvijeće i travu acorus gramin. Slikat ću sutra, nisam stigla danas. Kupljene su daske za moj prvi kontejner povrća. Ako vrijeme dozvoli sutra će biti pripremljen. Hvala na identifikaciji biljaka. ![]() Trava je slična ovoj. Ta biljka mi je bila odavna želja, ali sam zabrinuta jer traži puno vode, a ja neću biti tu svaki dan. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Smrcko, pa tebi ni kisa ne smeta. Radis punom parom.
Imas jako puno ideja i vrt ti je sve ljepsi. Samo tako nastavi. ![]() ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() Ti si kao te rode!
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
aroniju si platila ko suho zlato! U rasadniku Milić su bile po 25kn ali ih je trebalo uzeti bar 4 za narudžbu. Ali neka,bar sad imaš i nju
|
|
![]() |
|
Da kao roda sam, i danas sam radila po kiši i ledu. I nije mi žao, ali mi je glas sve promukliji.
![]() Aronija je poskupa, ali je duplo manja samo 20 kn jeftinija. Ljepota ima svoju cijenu. Ma sretna sam da sam je uopće i našla ![]() Iskopala sam još jednu kamenčinu, moram ga ukrasiti kad konačno nešto od posijanih biljaka naraste. Staviću neke slikice malo poslije. MM je jako ljut na nered po kući, tj bijesan. Sad sam obećala idem radim , ali ako se naljutim na njega ![]() Ma neću ga istuć ,dobra sam ja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Sa ovim panjem si me totalno zbunila. Znam da si mojem dvorištu komentirala da si si našla panj u šumi i da ga trebaš dovući, a onda uslikaš panj koji je već posađen i lijepo razrašten cvijećem, a ja ostala zijevati- šta je sad to..... Otkrij mi tajnu , jel to panj sa prve stranice, ako je onda se fenomenalno popunio sa biljkicama
![]() |
|
![]() |
|
Je to je taj panj sa početka, ne stignem ga malo urediti, ali bit će i to. Želim još jedan panj i vidjela sam ga potred puta, ali kiša je i kad se to natopi teško je kao stijena. Takođe bi i u njega stavila čuvarkuće izgleda da si pašu.Drago mi je da ti se sviđa
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Urediti????? Pobogu što imaš u njemu uređivati, super je ovako...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |