Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 69> |
Korisnik | |
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Marijankica,malo se vrati u zimu i u rano priljeće pa ćeš vidjeti moju višnju .A da se nači i po koja šljiva i jabuka
![]() |
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Lako tebi za manekena kad on ode u bečare, pa tamo ga se čuje!!!
![]() Ma, baš je posebna maca! A i cveteki su ti predivni! |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Bas nas ima puno sa macama pomagacima
![]() |
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lijepo si rekla vrtna bajka, stvarno je tako, a mačak se uklapa sto posto, a veselim se tvom božuru, jer je moj odavno već ocvao. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Slike cvijeća su prekrasne, a tigar je stvarno pravi maneken
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Božur je krasan, jedva čekam cvijetove.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Strpi se ,Marijankica ,moje cvijeće ne može tak brzo cvasti kak ti želiš nove slikice ![]() |
|
![]() |
|
I mojoj je bakici isto bilo ime Katica ![]() Anaida, prije naše bake nisu znale za latinske nazive cvijeća,pa i meni su puno draži starinski i domači nazivi cvijeća.Ove latinske teško pamtim ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Trojačke ruže? Kako si naše drage bake bile mudre u davanju imena... Moja je govorila katruže (i znala je reči Katine ruže - ime joj je bilo Katica)
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
maca je foto model zaista zna da pozira
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
imaš prekrasnog pomagaća baš je pravi maneken
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma nema se šta reći samo ---------Prekrasno je -svaka čast
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |