Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - matsui-moj mali vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

matsui-moj mali vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1234>
Korisnik
Poruka
matsui View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 48
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matsui Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 13:35

Posle nekog vremena evo me opet!Obrisao sam album na photobucketu pa su nestale i slike.Evo novih,svezijih

vrt okupan zracima jutarnjeg sunca

iz drukcijeg uglaSmile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
matsui View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matsui Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 13:46
Evo necega sto sam radio u medjuvremenu
radi se o vinovoj lozi koju sam posadio na terasi,jedva cekam da narasteSmile.Zapravo, neki saveti koje sam trazio u vezi sadnje ove loze su me i doveli na ovaj forum.Eto,kao sto vidite uspeo sam to obaviti uspesno i loza lepo napreduje.zvacu vas da jedemo grozdje kad bude biloSmileSmileSmile

a tu je i mala biobastica za zacinskim biljem i cvecem(koje tek treba da nikne).ovo zelenkasto sto se vidi je bosiljak,pored u trima belim posudama nalazi se persun,dok je u velikoj braon posudi posejano cvece "zvezdan"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 15:23
Ona mala đungla sa cvijećem je predivna. Nekada sam i ja tako imala u kući, sada sam radje vani.
Baš si super postrojio sjemenčice. Nikle su kao po špagu.
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 22:37
dobro došao natrag!
Na vrh
matsui View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matsui Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2009 u 12:30
Hvala,hvala Tija!Smile
Na vrh
matsui View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matsui Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2009 u 12:49
Evo rajcice koje sam posadio u saksiji!
Na vrh
matsui View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matsui Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2009 u 12:51
Ali tu nije imala dovoljno sunca pa sam je premestio na terasu pored loze da se druze
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 09:20
ovo bi trebali biti ogledni primjeri sijanja, koja pedantnost, trebalo bi me podučiti o njoj. BravoClap
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 09:26
Svašta imaš, ali urednost je najuočljivijaBig%20smile. Sve kao po špagi (konopu)!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 12:45
i ja sam primetila urednost
Na vrh
matsui View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matsui Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 13:55
evo malo slika cvetanja na poslednjem spratu
ljubicice:
i naravno,hibiskus:
Na vrh
matsui View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matsui Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 14:10
i jos malo hibiskusa

posto se nalaze u zatvorenom prostoru cvetaju tokom cele godine
Na vrh
matsui View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matsui Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 14:23

Tija,baka,qioiaa hvala sto me bodrite,ali mislim da to nije nikakva posebna urednost.Samo sam jednim stapom povukao tri brazde u zemlji i onda tu posuo seme.

Kao vi iskusni vrtlari ne znate kako je to uradjeno :) :) :)

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 14:27
Super su slikice, a hibi ti je predivan, moja tri ni napred ni nazad, nešto očoto ne radim kako treba.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 14:28
Matsui dobro nam došao!!!smile73
Uživala sam gledajući tvoje cvijeće i biljke, jer se vidi koliko uživaš u njihovom uzgoju...
Bravo
Na vrh
matsui View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matsui Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 16:17

Hvala proljece!

Trisa da li drzis hibiskuse unutra ili se nalaze napolju?

Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 19:50
Mogu ti reći, za nekoga tko živi na petom katu, jako impresivno...stvarno imaš lijepih biljaka. Hibiscus je prekrasan...već dugo mislim da si ga nabavim, ali mi se čini da je jako osjetljiv...ili griješim?
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
matsui View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matsui Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 21:11

Dada,uslovi u kojima se nalaze ovi hibiskusi su na neki nacin idealni.Cele godine imaju temperaturu ne manju od 20 stepeni(a ne prijaju mu temperature ispod 10 i iznad 27,pa se moze reci da je ova idealna),iznad njih se nalazi stakleni svetlarnik te imaju uvek dnevnog svetla kolko god ga ima napolju.Ne napadaju ih nikakve stetocine,vasi i slicne stvari,pa nikada nisam imao problema sa njima.Nekada(a i to je vrlo retko)dolazi do opadanja pupoljaka.

A ja se trudim da im ispunim i druge uslove kao sto su ravnomerno zalivanje i vlaznost vazduha sto postizem orosavanjem.Naravno treba mu ponekad promeniti zemlju

Znaci sve zavisi od uslova u kojim ces ih drzati.Moram da napomenem da nisam neki veliki strucnjak po pitanju hibiskusa,sve sam uglavnom saznao preko interneta pa to sproveo u praksu
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 21:54
volim ovaj "spratovski" vrt smile79
Na vrh
matsui View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matsui Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 22:05
Hvala Tija,tvoja podrska mi puno znaci
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.