Slikice mog dvorišta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 7> |
Korisnik | |
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tajčice prekrasan vrt i odabir biljaka u njemu.
Posebno me oduševio cytisus koji me podsjeća na brnistru u Dalmaciji. Isti takav kupila sam prijateljici i sad krasi njen vrt (naravno nije tako velik kao tvoj, ali narast će on ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
hvala svima
![]() Pusa svima
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Tajčice sve je prekrasno od ruža do lavande,ali mene zanima onaj luk po kojem ti se penju ruže,da li može bliža sličica,malo krupnog plana?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
još jedan "ružoljubac" koliko vidim, savršeno ti je dvorište, ruže i lavandu ne moram ni spominjati- one se same hvale
|
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
evo lika za tebe malo bliže slikano
![]() danas kada sam došla kući razveselio me božur i procvale ruže stablašice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Hej, ja tek sad pošteno vidim slikice!
Pa, ti ženo si me iznenadila, stvarno te shvatila ozbiljno da imaš 2x2 dvorišta! ![]() A kaj je ovo na zadnjoj slici? I vidim da ću imati posla, ukrasiti koju teglicu! ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Andrea .----------kad budeš išla u pohod na teglice zovi me eto i mene
![]() |
|
![]() |
|
djevojčice, naravno da ću trebati vašu pomoć za teglice,
Andrea nije dvorište tako veliko samo ti se čini...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Evo me malo kasnim u tvoje dvorište, ali za ovo je vrijedilo upaliti reflektore i sve pregledati. Ruže predivne, weigela još cvijeta, smokve ćemo skoro jesti, lavanda predivna, ma što reći sjest ću ispod smokve i čekati da sazori, ne moraš mi ni kavu skuhat.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tajčice ne znam je l' veliko ili nije, ali je bajkovito.Predivno!
|
|
![]() |
|
djevojčice hvala na pohvalama, i naravno sve ste dobro došle u moj mali zeleni kutić
![]()
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
sve ti je lijepo ali ruže oduzimaju dah, bar meni
|
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Jooj kako ti je predivan vrt.. Ljubomorna sam, ma zezam se!! Otici iz grada i imati takav vrt ti je bio jaako dobar potez, ocito! Bas bi s gustom prosetala po tom malom carstvu, malo sam daleko, al u sesti mjesec gle slucajnosti dolazim u Samobor:)) I doslovno cu shvatit ovu porukicu gore:) Bar cu pocirit preko zidica! |
|
![]() |
|
tweety samo dođi svi ste dobrodošli
|
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
predivno
![]() od popločanog dijela ispred kuće do cvijeća... sve je divno |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma nema se ovdje šta komentristi stvarno je predivno ----ruže mrak
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Tajči odmah sam se šokirala na prvoj slici, koje žute ruže
![]() A onda luk sa roza penjačicom - predivno
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
jako jako lijepo i uredno sve je za čistu desetku
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |