vikica46 - cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 567 |
Korisnik | |
vikica46 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 114 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Još nisam pokazala ružičaste:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vau vikice46,ruze su ti mraaak,prva mi je velicanstvena,a zadnja slicica predivna
![]() |
|
![]() |
|
vikica46 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 114 |
Bijele su još u pupovima:
![]() ali zato mini ruže bogato cvjetaju:
![]() A na žutu je odsjeo umorni putnik:
![]() |
|
![]() |
|
To je prije svega zahvaljujući mom mužu, jer je proljetos nabavio stajski gnoj i dobro ih pognojio, a prošli tjedan ih je špricao namočenim koprivama !
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
predivne ruže
![]() |
|
![]() |
|
Moje tegle:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo i mojih ruža:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 567 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |