Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 140> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
išla sam gledati gliciniju opet...krasna je,a niti jedan suncobran joj nije ravan
![]() ![]() ona potočnica koju sam dobila od tebe neprestano cvate ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
prekrasna ružica- ova dvogodišnjakinja
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Prekrasno je svaka čast-a da nije skakavac pregrizao jer kod mene tako uradi -uh podaviću ih
![]() |
|
![]() |
|
Rose nisu se ni moji baš iskazali. S obzirom na broj lukovica koje sam posadila možda 1/5 je procvala. A ovaj koji sada cvate mi je MPS donio poslije Nove godine iz Amsterdama, a kako je iza Nove godine pao snijeg nisam ih mogla posaditi u vrt, nego sam ih posadila u posudu zajedno sa košaricom za lukovice i u proljeće kada se je zemlja odmrzla košaricu sa tulipanima sam presadila u vrt. Sve se nadam da je i boja takova iz tih razloga i da će nagodinu ipak biti plavi.
|
|
![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Baš ti je lijep vrtić. Vidiš da ima lijepih kutaka na sve strane dvorišta! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Hvala Bergenija
![]() |
|
![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dunjarica je baš prekrasna, još mi je ljepša u jesen s onim crvenim bobicama.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
moji ove godine uopče nisu cvjetali
|
|
![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Već sam nekoliko puta bila u tvom vrtu, pa prekinula pa se vratila al evo sada sam došla do kraja. Jako mi se lijepim čini razmještaj biljkica. Lijepo grupirane po bojama, vrstama.Dunjarice su preprekrasne i jako bi ih željela imati u dvorištu ali kako sam čitala da su crvene bobice otrovne odustala sam od njih.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ruže su prekrasne
![]() |
|
![]() |
|
Karanfilčeki su bili, hm, ljubav na prvi pogled
![]() Lantana, cvjetni kutić iz ptičje perspektive je dobar, ali iz bliza se vidi gužva na gornjem dijelu jer su se trajnice razrasle, a ja jednostavno neznam posaditi tako da nema gužve. Lani sam nešto mijenjala, presađivala i sada več vidim da je pregusto. Cilj mi je taj dio kompetno zasaditi sa trajnicama, pa si napravim plan šta saditi, pa nikada ne uspijem nabaviti sve što bih htjela, onda popunim rupe sa sezonskim.
Do sada nikada nisam slikala posađeno, pa se dogodi da zaboravim gdje je što posađeno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kat.rea, ova kopanja s dunjaricom je prelijepa! A i ostale biljke koje si "udomila" na razne načine... svaka čast.Imaš ideja!
|
|
![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kat. rea na onoj sličici jest rožac ili cerastium - vidjet ćeš lkako će se brzo proširiti, kao korov! Lijep je kad cvjeta- napravi lijepi cvjetni tepih!
dunjarici stvarno tu paše kao i heucheri koje su
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Baš krasno dvorište i cvijeće. I naravno jedan lijepi panjček
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |