Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 162163164165> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve ljepše i ljepše nam cvijeće pokazuješ
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
evo još malo
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Da predivno je
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Za sada sve je predivno - do slijedećih sličica
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
za sada toliko......do novih cvijetića
![]() |
|
![]() |
|
još malo zelenila
|
![]() |
|
pelargonija u visećoj tegli
![]() procvijetao i amarilis ![]() perunike ![]() ovo je nova isusova kruna (sa plavim) jer se prošla smrzla ![]() |
|
![]() |
|
i još slika u dvorište kroz prozor
|
![]() |
|
slićice ruselija, iako pogled iza baš i nije nešto, moram povadit lukovice tulipana 200- tinjak i nažalost ostajem bez još mjesta za cvijeće jer taj dio kopamo- kanalizacija a onda asfalt ili sl
![]() ![]() |
|
![]() |
|
draga shasha moram te razočarati crveni lopoč je umjetni to sam ubacila onako dok ne procvijeta moj bijeli koji je na pupovima i možda već sutra bude slika........
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo još jedan prekrasan vrt, bravo
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ajmeeee kak je lijep lupinus
![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Wooooooow
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Pa je l' mali, je l' bilogorski, ali je prekrasan. Od cvijeća do jezerca preko kamenjara!
![]() |
|
![]() |
|
triša hvala, ja sam zaljubljena u cvijeće i sve bih željela imati, međutim nema previše mijesta u dvorištu a mora biti i malo trave.........
![]() niho da volim vučike ..jer je starinjsko cvijeće a što se tiče slonove noge neznam dali smijem otkinut pelcer da ne uništim cijelu biljku, drag mi je poklon od kume |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Neko ko još voli Vučike---krasno je baš se imalo šta i pogledati - Genijalno je. A moja ta da je slonova noga ----uh ja bi njoj odma taj pelcer otkinula i sebi bi napravila još 1 vaznicu
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga moja bilogorski vrt je prekrasan, bijele ivančice su mi super, takvu bugenviliju još nisam vidjela, super je , a jezerce pak čudesno
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hvala, hvala jako sam sretna što vam se sviđa moj mali vrt
![]() ono naranđasto je bugenvilija kojom sam se počastila na sajmu u Ludbregu kupila kod gosp. Denisa Bojćića........kupila sam i ruselije, velike, zbog njih sam i išla na sajam jako ih volim....pokazat ću vam ih prvom prilikom |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
prelijepo je sve a šta je ovo na zadnjoj slici prekrasno kao da je karanfilić
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bromelija, posjetila sam tvoj vrt, krasno ti je jezerce sa irisima.
Baš mi se sviđa tvoj karanfil "španjolac"
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 162163164165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |