proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 81> |
Korisnik | |||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
kutijica je predivna...rižin papir je nešto predivno...živio onaj tko ga je izmislio....
|
|||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Zavisi tko što u životu želi, to jest da li se želi profesionalno baviti (pa ide na radionice) ili mu je to samo hobi ( pa ne ide na radionice).Tu smo da dijelimo iskustva i da se družimo i da uživamo...
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
||
i ova tvoja poruka je jedan od razloga što sam oduševljena ovim forumom, toliko su svi spremni skočiti i pripomoći da je to nevjerovatno... jedna od teta je vjerujem već poslala rižin papir, a i idem za vikend kod mojih drugih roditelja na selo (pored osijeka) i planiran je odlazak u hobby prodavnicu
![]() |
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Odgovorti ću i tebi piramida i moremi...
To vam je obična plastična kutija u koju se pakiraju ferrero rocher!!!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Draga moja ti ćeš biti bolja od proljeća
![]() U zadnje vrijeme se jako puno novih forumaša javilo, i primjetila sam da skoro pa svaki stavi par probnih radova i onda eksplodira sa fantastičnim radovima.
Pa tako i ti....ja čekam eksploziju!!!
A ako ti je rižin papir problem naći mogu ti ja kupiti i poslati....
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
||
Onda je kutija prozirna (plastična)?!
![]() |
|||
![]() |
|||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
||
Prekrasna kutija,radovi su ti sve bolji.
![]() Jel to staklena posudica? |
|||
![]() |
|||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
||
jedva čekam vikend da idem u kupovinu u osijek, i kupiću si rižin papir i onda ću biti ko proljeće
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Curke hvala na komplimentima...
![]() |
|||
![]() |
|||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||
hej skoro mi promakla kutijica,bas ti je lijepa i romanticna,krasan efekt rizinog
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Morema takvu podlogu dobiješ kada koristiš rižin papir.
Znači moraš kupiti rižin papir i samo lijepiti na predmet. A ove ruže su prvo zalijepljene sa unutarnje strane i preko toga sam zalijepila taj papir.
Probaj vjerojatno ćeš se oduševiti kako će biti lijep rad.
![]() |
|||
![]() |
|||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
||
volim taj rižin papir...jako lijepo
|
|||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|||
![]() |
|||
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
||
Gle kako rizhin papir daje odlichan efekat !!!
Bravo ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
||
Jako mi se sviđaju tvoji novi radovi. Baš lijepo. Jako lijepo
|
|||
![]() |
|||
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
||
prekrasno, a kako si dobila tako lijepu podlogu? Još sam laik pa trebam pomoć
|
|||
![]() |
|||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
||
jako ljepo,i like it!
![]() |
|||
![]() |
|||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
||
![]() ![]() |
|||
ANĐELKA
|
|||
![]() |
|||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
||
Veoma romantično...
![]() |
|||
![]() |
|||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
||
stvarno lijepo
![]() |
|||
![]() |
|||
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
||
![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |