Frezija - decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 13> |
Korisnik | |
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma ne štima nešto u tvojoj glavi
![]() kutiju ne diraj jer je savršena. čini ti se da joj nešto fali zato što si sama sebi u startu napravila presing da to mora biti dobro zato što je za poklon. posao je izvrsno odrađen a to će to potvrditi i izraz lica od osobe kojoj je namijenjeno. vidjet ćeš!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ostala sam bez teksta. Ovo je nešto predivno
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
![]() |
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
![]() |
|
![]() |
|
Molim za iskreni komentar jer ova kutija mi je za poklon a nekako mi nešto kod nje ne štima a ne vidim šta....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
boce su ti predivne...bravo!
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasne boce i motivi!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
hvala vam curke na pohvalama, svaki put kad pregledam forum sinu mi desetci ideja, al premalo imam vremena tako da nikako da decoupage dojde na red...
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Komodica me je oborila s nogu!!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Angel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
Jesam, draga, našla sam! oduševila me stranica, ali i ti još više s kombinacijom motiva!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
krasna boca,opet preljepi motivi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Angel - jesi pogledala temu - printevi za decoupage- tamo ti ima ludilo stranica i sigura sam da ćeš naći to što tražiš
|
|
![]() |
|
Angel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
Oduševila si me s ovim retro tetama, ja već danima tražim po netu kako bi isprintala i i nabacila neku dobru kombinaciju na moju kutinu za drva
![]() |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
boce su prekrasne, nešto što ja volim..bravooo...
![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
kutijice, boce...... zbilja prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
i ja kažem ...
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Odlična je boca, baš!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno,romantično,jako lijepo
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |