Frezija - decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 13> |
Korisnik | |
Angel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jesam, draga, našla sam! oduševila me stranica, ali i ti još više s kombinacijom motiva!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Komodica me je oborila s nogu!!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
hvala vam curke na pohvalama, svaki put kad pregledam forum sinu mi desetci ideja, al premalo imam vremena tako da nikako da decoupage dojde na red...
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasne boce i motivi!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
boce su ti predivne...bravo!
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
![]() |
|
![]() |
|
Molim za iskreni komentar jer ova kutija mi je za poklon a nekako mi nešto kod nje ne štima a ne vidim šta....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ostala sam bez teksta. Ovo je nešto predivno
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ma ne štima nešto u tvojoj glavi
![]() kutiju ne diraj jer je savršena. čini ti se da joj nešto fali zato što si sama sebi u startu napravila presing da to mora biti dobro zato što je za poklon. posao je izvrsno odrađen a to će to potvrditi i izraz lica od osobe kojoj je namijenjeno. vidjet ćeš!
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Kutijica je savršena, tako interesantna slika i tako dobro uklopljena sa motivom sa strane, još sve uredno napravljeno, ma super......
Ne diraj je,
![]() |
|
![]() |
|
Eto sad ste m e utješili... Hvala puno... danas ću je onda lakirat i isporučit.
Miškopiško- ovo ti je bočno rižin papir, a ova japanka je print na običnom fotokopirnom papiru... ( nažalost izgubila sam živce pokušavajući to isprintata na pelir papiru)...
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ovo znam da je rižin papir, a japanka mi je krasna... :) odlično si to ukomponirala!!!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
U potpunosti se slažem sa curama...jako si lijepo iskombinirala podlogu i motiv... bravo ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
kutija je potpuno savršenstvo...ne diraj na njoj ništa osim što ćeš je lakirati...
plus pet... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Kutija je mraaaaaaaaakchina!!!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |