Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Iris - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Iris - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 49>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2009 u 00:04
Draga, imaš ti tu puno lipote, ne znam šta je lipše..........Ružice su prekrasne!!!!!!!smile159
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2009 u 21:29
u pravu si,ruze su ruze,a tvoje su bome preprekrasnesmile211smile141
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2009 u 21:04
Za ruže smile211
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2009 u 16:09
A  zlato moje hoćeš da dobijem infarkt --jer ove ruže me uznemiravaju od ljepote a tek-crnjikasmile39----------eto šta mi uradi
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2009 u 15:18
prošle godine je bio divan i spremila sam sjeme da ga posijem i ove godine ali jednostavno je nestalo....nigdje ga nisma uspjela pronaći....nemam pojma šta se dogodilo s njim....jedino mi je na pamet palo da su ga miševi pojeli u podrumu Confused
a nije se sam zasijalo iako mi je netko rekao da hoće Unhappy 
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2009 u 15:11
Iris, prolistala sam malo novosti koje još nisam vidjela,  prekrasan ti je kamenjar uz suhozid, tako je prirodan......
Ruže su ti divne. Heart
Da li ove godine imaš onaj ljubičasti iberis, vidjela sam ga lani kod tebe, to smo mi imali u vrtu kad sam bila mala, podsjeća me na djetinstvo, nisam to još vidjela nigdje nego kod tebe a ti si pisala da raste divlje.
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2009 u 13:48
Originalno poslano od člana iris iris napisao:

iako nema cvijeta koji mi se neće sviditi, ruže su ruže Heart
i oduvijek su mi najdraže.....jedino sam tužna svake godine jer u proljeće su lijepe ali ljeti stagniraju....nešto im ovdje kod mene ne odgovara Confused

To ti je Iris tako kod na u Dalmaciji, sve je dobro do ljeta, a onda sve stagnira, da bi opet na jesen krenulo.
život je more
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2009 u 13:41
WOW, pa gdje ti živiš? Sve je divno, zeleno i rascvjetano. Kod tebe nema suše izgleda Smile?!?
Dvorište je FANTASTIČNO!
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2009 u 11:54
iako nema cvijeta koji mi se neće sviditi, ruže su ruže Heart
i oduvijek su mi najdraže.....jedino sam tužna svake godine jer u proljeće su lijepe ali ljeti stagniraju....nešto im ovdje kod mene ne odgovara Confused
Na vrh
jasminaaa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jasminaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2009 u 10:05
 Heart%20Eyes Iris,imaš prelijepe ruže

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2009 u 09:52
Iris ruže su zaista kraljice vrta!!!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 14:10
Ruže su uvijek najljepše, ali baš mi se sviđa ova crnjika (nigelia), kod mene se sama rasije.
život je more
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 13:42
Iris,predivno je,ruže posebno
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 13:37
...bravo za ružice...a meni se isto sviđa plavi "dotepenac"  iz prirode....ovog proljeća nisam uspjela prenjeti ništa novo iz divljine, ali sam uočila neke zgodne biljčice...
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 11:34
Vau, Iris.Ne sve za pet nego deset. Koliko lijepog cvijeća!
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 11:31
prekrasno iris,sve za 5
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 11:29

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 11:28
jesi vidila...iris veleposjednik LOL

ovo je možda korov...ali ima baš interesantne cvijetiće

crnjika
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 18:53
hej draga,pa ti imas veleposjed,svaka cast..cvijece ti je prekrasnosmile211smile141
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 18:49
Super, bolje on nego korov. Pogotovo ako ode na susjednu zapuštenu parcelu. Ima da hitam sjemenke ko bacanje u daljWink
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 49>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.