Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje biljčice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje biljčice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 150>
Korisnik
Poruka
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 15:32
Originalno poslano od člana Flavia Flavia napisao:

Joj Hana, ruže su divne, posebno su me se nekaj dojmile ona Elfe i Aquarel....Schneewalzer sam i ja kupila proljetos i to sam našla Topalovićku (kvalitetni proizvođač iz Srbije) ne kažem da me i ostale nisu dojmile....[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot61.gif" height="44" width="66" align="absmiddle" alt="smile181" />

Joj kad ti procvate ona plava fuksija, odma meći slike....to vrijedi i za ostalo. Divno je sve....kak mala ružica, jel se opustilo lišće ili je dobro?

Pokazala sa MM slike jagoda penjačica....di to ima za kupit, on bi to, nije niš komentiral samo je pital kakaj mi to nemamo...?!

hvala draga! Di si kupila od Topalovića? Navodno zna biti u Rijeci ali na jesen. Jagode su od Bakkera, ali sezonu su zaključili.Jedino da pričekaš jesenju. Pogledaj si pod Bakker.nl a ružica za sad dobro izgleda
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 14:17
A jooooj,koje lijepe ruže
Na vrh
tajčica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tajčica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 10:24
veselimo se s tobom zajedno tvojim prinovama u vrtu

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2009 u 07:57
Originalno poslano od člana Flavia Flavia napisao:

Hana, ruže od Topalovića imali su u vrtnom centru kraj žutog placa u Dubravi, sad na proljeće. Možda će imat i na jesen, pa ću pogledat, ako te kaj bude interesiralo. Kad ukucam bakker.nl, otvara mi se sajt nekog hotela u Nizozemskoj....jesi piknula armandii, ili je uvenuo?

ako budu imali ruža daj mi molim te javi,uzela bih još neke,ovisi koje bi imali. Armandi se drži ali ruža je nekak čudna. Za bakker probaj onda bakker.si

na godišnjem sam pa me nema baš na forumu
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 14:27
Hana, svakim danom ti je cvijeće sve ljepše i raznovrsnije. Ruže stvarno oduzimaju dah, pogotovo zadnja i ona s alchemilom u podrastu. Ostići ko da nisu s ovog svijeta. Još kad krenu noviteti...ili su to ove nove ruže?
Nema se tu što puno govoriti, znaš i sama kakvo blago imaš, a na nama je da samo gledamo i uživamo. Hvala ti što tu ljepotu dijeliš s nama.
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 10:24
joj Manči! Šteta za lavandu ( zbog tebe).Moj je u naletu marljivosti pokosil Hortin aster, poslije je bilo slike ali ne i tona.Srečom pa se obnavlja inače bi bilo svašta. Ona bijela penjačica ima ogromne cvjetove, oko 14cm u promjeru zato sam je uzela
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 16:05
Hana, ruže od Topalovića imali su u vrtnom centru kraj žutog placa u Dubravi, sad na proljeće. Možda će imat i na jesen, pa ću pogledat, ako te kaj bude interesiralo. Kad ukucam bakker.nl, otvara mi se sajt nekog hotela u Nizozemskoj....jesi piknula armandii, ili je uvenuo?
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 14:26
hvala curke!
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 10:31
hvala Tajčica! Na kraju nisam stavila sliku ruže koju sam dobila na poklon jer nisam na to ni računala.Kad sam ih išla saditi iznenađenje!
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2009 u 15:55
Hana, na jesen, budem vidjela ako budu imali, pa ti javim dali imaju i kaj imaju. U kom smislu je ružica čudna? Samo je dobro zalijevaj (svaki dan, ako je u zemlji) i osiguraj joj neku hladovinu dok se ne adaptira....Smile
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 14:31
nema na čemu Horti! To su moje stare ruže. Novima ni neću dozvoliti da cvatu ove godine, nek se rađe dobro ukorijene. Ima ih još ali nemam baš vremena- više idući tjedan (na poslu imam više vremena nego doma)
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 14:23
Danas je MM kosio al sam morala stajati i pokazivati gdje ne smije, jer smo isto imali tih epizoda, slika bistra - tonske smetnje. Za moje Hana ne moraš brinuti, ako se i dogodi nezgoda to ćemo lako riješiti, šteta bi bilo onih inozemnih divota, pa je ipak sigurnije da budeš nadzorni organ pri košnji.
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 14:13

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 10:32
....ja se više i ne durim, dosadilo mi....moj je pomeljo pelcere shashinih ruža koje su se primile na otoku, izgazio, opet slučajno, prvi klematis, sreća on žilav pa udario još bolje iz zemlje.....i da ne nabrajam....smile232
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 14:05
malo novih ruža

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 14:38
hana prekrasne su ti ruže,mogu li malo žic žic? ova crvena bijela Henri Matisse je prekrasna
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 12:13
Joj Hana, ruže su divne, posebno su me se nekaj dojmile ona Elfe i Aquarel....Schneewalzer sam i ja kupila proljetos i to sam našla Topalovićku (kvalitetni proizvođač iz Srbije) ne kažem da me i ostale nisu dojmile....smile181

Joj kad ti procvate ona plava fuksija, odma meći slike....to vrijedi i za ostalo. Divno je sve....kak mala ružica, jel se opustilo lišće ili je dobro?
Pokazala sa MM slike jagoda penjačica....di to ima za kupit, on bi to, nije niš komentiral samo je pital zakaj mi to nemamo...?!
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 14:08
ko sladoled

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 11:05
ni ja se više ne durim Manči, sad je dobil zabranu sam na vrtu raditi,pogotovo kositi- a njemu teško palo možeš misliti
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 14:07
Ruže su prekrasne, one šatirane su posebne, koja umjetnost na jednom cvijetu.
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 150>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.