moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 150> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala draga! Di si kupila od Topalovića? Navodno zna biti u Rijeci ali na jesen. Jagode su od Bakkera, ali sezonu su zaključili.Jedino da pričekaš jesenju. Pogledaj si pod Bakker.nl a ružica za sad dobro izgleda |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
A jooooj,koje lijepe ruže
![]() |
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
veselimo se s tobom zajedno tvojim prinovama u vrtu
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ako budu imali ruža daj mi molim te javi,uzela bih još neke,ovisi koje bi imali. Armandi se drži ali ruža je nekak čudna. Za bakker probaj onda bakker.si na godišnjem sam pa me nema baš na forumu |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Hana, svakim danom ti je cvijeće sve ljepše i raznovrsnije. Ruže stvarno oduzimaju dah, pogotovo zadnja i ona s alchemilom u podrastu. Ostići ko da nisu s ovog svijeta. Još kad krenu noviteti...ili su to ove nove ruže?
Nema se tu što puno govoriti, znaš i sama kakvo blago imaš, a na nama je da samo gledamo i uživamo. Hvala ti što tu ljepotu dijeliš s nama.
|
|
![]() |
|
joj Manči! Šteta za lavandu ( zbog tebe).Moj je u naletu marljivosti pokosil Hortin aster, poslije je bilo slike ali ne i tona.Srečom pa se obnavlja inače bi bilo svašta. Ona bijela penjačica ima ogromne cvjetove, oko 14cm u promjeru zato sam je uzela
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Hana, ruže od Topalovića imali su u vrtnom centru kraj žutog placa u Dubravi, sad na proljeće. Možda će imat i na jesen, pa ću pogledat, ako te kaj bude interesiralo. Kad ukucam bakker.nl, otvara mi se sajt nekog hotela u Nizozemskoj....jesi piknula armandii, ili je uvenuo?
|
|
![]() |
|
hvala curke!
|
|
![]() |
|
hvala Tajčica! Na kraju nisam stavila sliku ruže koju sam dobila na poklon jer nisam na to ni računala.Kad sam ih išla saditi iznenađenje!
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Hana, na jesen, budem vidjela ako budu imali, pa ti javim dali imaju i kaj imaju. U kom smislu je ružica čudna? Samo je dobro zalijevaj (svaki dan, ako je u zemlji) i osiguraj joj neku hladovinu dok se ne adaptira....
![]() |
|
![]() |
|
nema na čemu Horti! To su moje stare ruže. Novima ni neću dozvoliti da cvatu ove godine, nek se rađe dobro ukorijene. Ima ih još ali nemam baš vremena- više idući tjedan (na poslu imam više vremena nego doma)
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Danas je MM kosio al sam morala stajati i pokazivati gdje ne smije, jer smo isto imali tih epizoda, slika bistra - tonske smetnje. Za moje Hana ne moraš brinuti, ako se i dogodi nezgoda to ćemo lako riješiti, šteta bi bilo onih inozemnih divota, pa je ipak sigurnije da budeš nadzorni organ pri košnji.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....ja se više i ne durim, dosadilo mi....moj je pomeljo pelcere shashinih ruža koje su se primile na otoku, izgazio, opet slučajno, prvi klematis, sreća on žilav pa udario još bolje iz zemlje.....i da ne nabrajam....
![]() |
|
![]() |
|
malo novih ruža
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
hana prekrasne su ti ruže,mogu li malo žic žic? ova crvena bijela Henri Matisse je prekrasna
|
|
![]() |
|
Joj Hana, ruže su divne, posebno su me se nekaj dojmile ona Elfe i Aquarel....Schneewalzer sam i ja kupila proljetos i to sam našla Topalovićku (kvalitetni proizvođač iz Srbije) ne kažem da me i ostale nisu dojmile....
![]() Joj kad ti procvate ona plava fuksija, odma meći slike....to vrijedi i za ostalo. Divno je sve....kak mala ružica, jel se opustilo lišće ili je dobro?
Pokazala sa MM slike jagoda penjačica....di to ima za kupit, on bi to, nije niš komentiral samo je pital zakaj mi to nemamo...?!
|
|
![]() |
|
ko sladoled
![]() |
|
![]() |
|
ni ja se više ne durim Manči, sad je dobil zabranu sam na vrtu raditi,pogotovo kositi- a njemu teško palo možeš misliti
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ruže su prekrasne, one šatirane su posebne, koja umjetnost na jednom cvijetu.
|
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |