proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 81> |
Korisnik | ||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Anastazija ne bi se drukčije ni javila.
Vidiš da sam zapamtila dobru ideju.
Bravo, nadam se da si curama malo pomogla.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
dobro ti vijuge rade!
taj moj rižin papir iz cvjećarne izgleda isto kao i ovaj na tvojoj zadnjoj kutijici od ferrera.
|
||
![]() |
||
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
|
Hvala Anastaziji na objašnjenju i skužaj jer nisam išla zatim od koga je potekla ideja i hvala proljeću što mi se ponudila za poslati....
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Prekrasno! To je salveta ljepljena na rižin papir?
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
draga gledam tvoje radove i vidim jednu predivnu romanticnu dusicu,a sa zadnjim radovima ta romanticnost dolazi do punog izrazaja.teglica je preprekrasna,jos jedan pun pogodak u odabiru motiva
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Krasno, krasno, nježno, romantično
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Rižin papir je nešto u čemu si se ti potpuno našla jer valjda ocrtava i tvoju osobnost... Cure su te već "pročitale" romantičarko...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
njezno,veselo,proljetno.... super!
![]() |
||
![]() |
||
|
Curke hvala vam na komplimentima...moram priznati da ste me iznenadile...
Ja osobno nisam zadovoljna slikom jer nikako nisam mogla uslikati da se vidi to preljevanje boja....na žalost!!!
U prirodi izgleda prekrasno!!!
To je rižin papir i salveta preko, a boja je neka nijansa roza- ljubičaste boje koju sam smiješala i ukomponirala sa zlatnom. Upravo zbog toga i jest šteta što se ne vidi to preljevanje boja koje je isplao lijepo.
A to ste vi rekle da sam romantičarka...ja o tome ništa ne znam
![]() A te pastelne boje ja ne kupujem nego si pomiješam kada mi treba...
|
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Kako nisi romantičarka, pa samo ime ti govori "proljeće"
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
|
Anđelka, pa zar nismo svi pomalo romantični???
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
nakon ovog tvog krasnog rada, zaista moram pod hitno probati rad sa rižinim papirom...sve sam si pripremila, i nikako da se odvažim...
vjerujem da je ra uživo jako lijep, jer svi naši radovi slabo izražavaju i ocrtavaju svoju osobnost iljeporu preko fotografija... rad prelijepo izgleda ovako, a kakav je tek uživo, mogu samo zamišljati...bravo za ideju |
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
|
Nataša, drago mi je da ti se dopada rad, probaj i ti sigurno ćeš biti zadovoljna... A ovo je moj novi rad....
![]() |
||
![]() |
||
|
i još jedan...
![]() |
||
![]() |
||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
|
zanimljivi su mi tanjuri..i to upravo zbog rižinog papira...prvi rad mi je favorit...jako dobro odabrani motivi i boje...
|
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
![]() |
||
|
Jako lijepo. super ukomponiran rižin papir, koji daje dodatni efekt tanjuru
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
fantastično! ljepo,njezno,romantično
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |