OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 374> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meni se ovdje najviše sviđa ulaz u kuću-bitno je da znam kuda se hoda -i da znam kuda se vratiti . Ja sam se svega nagledala lijepog da više nema pitati šta mi treba -samo dođem i prošetam i poslužim se ---------a sa koje strane au Aloe -da me ne primijetiš . Meni dosta paket od 10 ....kg.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Za ganzanije
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
otok meni uvijek fali rijeci za opisat ovaj tvoj prekrasni rascvijetani raj
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Negdje na prošloj stranici mi je zapela za oko cikas palma,moj san.
Prošlu sam godinu kupila jednu malu ali mi je požutjela ![]() Moram si drugu pod hitno nabaviti. |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Cvjetna oaza.I slažem se s "prethodnim govornikom" gazanije su i za mene otkriće. Toliko različitih boja, predivno.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Eto, napokon da stignem pogledati forum, vidim bilo je puno posjetilaca
hvala vam svima na posjeti (svi ste dobrodošli) i na pohvalama.
Bromelija - peruanski ljiljan (alstroamerija) cvjeta već odavno, ako me podsjetiš početkom idućeg proljeća, dobiješ rizome
Hoya - ovo moje zelenilo jutros se je zažutilo, procvao je noćurak, prekrasan je
Iris - i ja obožavam "džunglaste gredice", dok se god vidi zemlja ja nisam zadovoljna
Tija
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekinulo me u pola odgovora
Nastavljam
Tija - stvarno imam donje i gornje dvorište, i još jedan kamenjar malo poviše gornjeg dvorišta, možeš misliti koliko se nahodam samo dok sve t zalijem
Baka (i ostali) - gazanije su mi ove godine zaista u svim bojama, skupit ću sjeme, iako to ne znači da će nove biljčici biti baš takve, obično opet prevladaju narančaste.
Štefica - imam jednu staru cikasicu koju mi je dao moj tata, ta ima 20-tak godina, ova na slici ima oko 7 godina, posadila sam ih sama podosta, sad ćemo vidjeti da li će novoposađene baciti ove godine listiće, obično mi uispije
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Gazanije bas mocno izgledaju
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Otok nisam bila par dana i kada sam svratila...oduševljenje....
Sve je tako lijepo i jako sam uživala u tvome vrtu...
Znala sam koga trebam ostaviti za posjet u petak popodne.
Super vrt...
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
gazanije su krasne..
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Prošetala i ja tvojim vrtom i nauživala u zelenilu (koje djeluje smirujuće) tu bi i ja svako jutro s guštom pila kavu, čitala.............)
|
|
![]() |
|
adenium ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ajmeeeee, koje boje gazanija - sad bi plakala.
Imala ih Lantaninih puno i sve proslijedla našim forumašicama. Koja sam ja ....
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ganzanije
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nisi, nisi.... jer mislim da sam ja jedna od tih koja je dobila dvije!
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Neka si bako dobila dvije. Neka ti krase vrt. Malo mi je žao što nisam baš niti jednu ostavila, ali mi je draže da vas uveseljavaju. |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Kamenjar me oduševio- divan pogled uz ispijanje kavice |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
E, pa hvala vam svima, slobodno svratite, usput možete počupati malo trave
![]() Hoya, jesi li ti to ostala bez gazanija, rastu kod mene male, nema problema
|
|
![]() |
|
Moje cvijeće u žuto-narančastim tonovima
![]() ![]() noćurak
![]() sunčana (tako je ja zovem)
![]() maćuhice
![]() još malo gazanija
![]() ukrasna tikva ima lijep cvijet, šteta što kratko traje
![]() ruža baš nemam, ali ipak jedna
![]() mogranj ima prekrasan cvijet
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |