moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 150> |
Korisnik | |
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dva tjedna nisam imala vemena prošetati tvojim vrtom jer sam poslovala oko mladenaca koje sam opremala. To ti je bilo dovoljno da me danas šokiraš sa novitetima koje si nabavila i sa fotkama svojih rascvjetalih ruža i ostalih biljčica. Sve ti je tak krasno....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
hvala Kontesaa, imam ih preko 80 komada za sad a kolekcija se širiiiiiiiiiiii
idem sad u tvoj vrt vidjeti novosti
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hana, ruže do mene zamirisale..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ćao Smrcko, na godišnjem ali bol bolujem pa me nema. Budu nove slike i komentari svih vaših vrtova u ponedjeljak popodne,valjda bude mi bolje. Hvala ti na brizi Gio hvala na posjeti i pohvali |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
aaaaa,ruže,prekrasne su,ona šarena je
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ruže su ti prave krasotice
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
wow
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hvala svima
![]() |
|
![]() |
|
evo mene konačno. Nešto novih slika-uglavnom ruže
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zadnje dvije slike su stablašice Eden rose i Concerto 94 ali sunce je bilo dosta jako pa se ne vidi baš najbolje
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kakve ti ljepotice imaš
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hana miris ruža dolazi mi u sobu, predivna je ona šatirana, ali narančasta je moja tiha patnja.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i ovdje malo "sladoleda" od jagode i vanilije
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
draga ja sam zinula i rekla Is... (znaš što to znaći, nagledala si me se takvu)
|
|
![]() |
|
A Hana di si ti? Nestala si.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala Iris
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
"Biljčice" kako ih nazivaš su prva liga. I ruže i ostale.... kojima ne znam ime (ljubičasti neobični cvjetovi, pa plavi...).Sve je predivno.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Hana,ruze su predivne,a ni geranijum ne zaostaje
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
80 komada???
![]() nemaš kod mene ukupno toliko cvijećki ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hvala svima, sad se već lagano
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
aaaaaaaaaaaaaaa
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |