Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje dvorišče
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje dvorišče

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4445464748 89>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 19:55
Hoya,koliko bi tek onda slika staviti trebala da slikam prvi cvijet i onda opet,i ovako previše slika stavljam:wink4:
No da me opet ne"napadate"ja danas malo slikala.

Ovaj delphinium mi je nešto najljepše što imam i morala sam ga još jednom uslikati

e sad,ovo su mladi oko njega,meni izgleda da je to sve iz istog grmića no izgleda da se je prošle godine rasijao pa bi ovo prije  bio podmladak iz sjemena.Zašto????Evo zašto.....(mora da nemaju istog tatu:Đ:)

svi tri zajedno

dva mladunca

već par godina imam ove plave zvončiće i ove godine mi je jedan bijeli niknuo uz njih

i moja bijela srčeka cvatuuuuu

ruže

ljiljani od MM

Katrea,evo ovog sam slikala sa jednim cvijetom,sad ima 4:3:

i ove frezije su od MM

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 18:45
Kako ono kažu: aaaaaaaaaa, a sad znam zašto ne slikaš.
Ti si stari "mačak". Ja slikam prvi cvijet, pa opet malo ... pa ..., a ti lijepo čekaš da bljesne u punom sjaju i onda nas svih frapiraš.
Guru u svakom pogledu!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 10:09
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Ovdje se nema šta izdvojiti -sve ljepše od ljepšeg ---ma genijalno svesmile120-stvarno predivno

Thumbs%20Up
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2009 u 21:31
Ovdje se nema šta izdvojiti -sve ljepše od ljepšeg ---ma genijalno svesmile120-stvarno predivno
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2009 u 11:46
Katrea,dobila sam tu orhideju(smile79mojoj "dragoj" i njenomsmile191)
Da,tak nekak ide,majčina dušica(pomješana sa phloxićem i klinčićima) pa ruže mini bijele,ispod bojelih stablašica pa ti"pizdeki" plaviLOL
Dada,vidiš i sama ,u pozadini,da se taj roštilj jako često koristi.Tako da nije tu samo da imam di cvijeće stavitiWink
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2009 u 08:55
aaa ne..andrea,ovaj put ne ideš nikuda bez mene LOL
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 22:47
Prelijepa kombinacija lila i bijelo.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 22:15
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Ma ovo je prekrasno sve od prve do zadnje slike, ali ova je ipak moj favorit, koja lijepa bijelo-plava kombinacija.

Je li to u prvom redu do staze majčina dušica, pa ruže stablašice i onda aster? Prekrasan tepih Clap.... i stvarno super plavo( lila) bijela kombinacija.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 21:55
Originalno poslano od člana lana2 lana2 napisao:

Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

A koji je ovo cvijet na koji smo jakooo ljubomorni

Orhideja dendrobium nobile

Shasha se ponovila ovom ljepoticom
To je orhidejaaaaa? smile120Ma di ju samo nađe?
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 21:50
...koja ljepota! Ipak,imam jedan prigovor...jedino što je ljepše od cvijeće na kamin -roštilju je meso i zato, spusti cvijeće, nabaci ćevape, a ja ću ti se spontano pridružiti...
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 18:33
Ovo je stvarno lijepa preobrazba nakon proljetnih boja. Mislim da moje okice bi to mogle doći i pogledati! LOL Wink
Ali, ipak ću sačekati srpanj, da provjerim tada stanje... nije to tak daleko! smile78
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 15:49
Zvrk,ne znam,to sam dobila a i žena koji mi ju je dala isto poima nemaConfused
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 23:16

shasha

, znas li mozda ime one druge travkice (zelenija)?

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 23:05
Proljeće,slike ruža su na slikama ružaWink
Iris,a mislila sam ti tog astera spakirati,pa si mislim,ma mora da ga imaš.Naravno da ga bude za tebe,brzo se razraste.Čim ocvate,šaljem,no ipak ti mene podsjetiThumbs%20Up
Otok ovaj je drugačiji.Niski,moglo bi se reći i mini jer je sav na zemlji samo kad cvate je malčice viši.Usporedi ga visinom sa ovim bijelim ružama,to su mini ruže.
Bromelija,Lantana,i sve ostale,naravno,smile79
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 14:30
Ma ovo je prekrasno sve od prve do zadnje slike, ali ova je ipak moj favorit, koja lijepa bijelo-plava kombinacija.

život je more
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 14:20
cvijetna bajka, prekrasno cvijeće

smile120
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 12:53
je aster ali ovaj cvijeta u peti i šesti mjesec...imam i ja onaj jesenski
a imati ću i ovaj...jel da shasha? Big%20smile 
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 12:51
Shasa - kao i uvijek , cvijetna bajka, nemam riječi

Ovaj lila cvjet i ja mislim da je aster, imam takav ali moj cvate na jesen i super je jer onda više nema previše drugog cvijeća. Ili je to ipak druga vrsta?
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 12:30
kako je sve lijepo Clap

onaj prekrasni lilasti što ne znaš kako se zove bi mogao biti aster alpinus
ili barem jako liči na njega.....i samo da znaš da bi i ja to htjela imati....baš sam nedavno žicala na temi o asterima Tongue  
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 12:21
Saša, tebe nema danima sa slikama i onda nas bombardiraš da ostanemo bez daha...
Meni je onaj grm majčine dušice taaaako lijepi ( i moj grm cvate ali je mali u odnosu na tvoga).
Pa lantane...tako su lijepeeee
A od pajasmina sam ja prošle godine dvije-tri grane dala sestri tako još uvijek nemam grm. I moj se fino širi a te uši se također pojavljuju na novim grančicama pa ja to samo otrgnem...

Eh, a sada čekam slike ruža!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4445464748 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.