Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje dvorišče
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje dvorišče

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 89>
Korisnik
Poruka
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 15:18
smile227 ostajem bez riječi...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 16:32
Bila, prošetala......
kao i uvijek - ostala oduševljena!
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 20:10
Danas sam isto slikala zbog novih biljkica koje je MM izabrao i novih teglica za iste.Naravno i zbog delphiniuma koji su procvalismile213

usput i "cvijetni panj"

i ova"smotana" čuvarkuća

i crnjika mi procvala-la-la

vlasac

majčina dušica

ukrasne jagode

irisina biljkica

i travkice

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 20:15
Kupnja MM

i frezije je on kupio no na proljeće

ove lantane su bile po 7kn u vrtlariji i moooooooorala sam ih kupiti

evo ihhhh i oni se spremaju za cvatnju

a njih obožavam iako ,opet,ne znam kako se zovu no prekrasne su mi

sad MM treba komp pa bum ruže kasnije stavilasmile78
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 21:27
Stvarno prekrasno cvijeće, a panj je simpatičansmile57
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 787
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 08:23
Shasha, kak ti to sve stigneš? Prelijepo je!
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 08:39
Katruža,evo do maloprije sam van bila,sad sam na"pauzi"pa opet malo pa ručak,pa popodnevni odmor uz čeprkanje po vrtu...smile161

Konte,ne znam za fuksije,nekih možda mjesec dana od kupnje.Ma kupila sam ih već u lijepom grmiću.
Pčelice,vjerujem da se budeš ,na poduci,oduševila ko i ja jer je stvarno jednostavno a zgodnan i zanimljiv način renoviranja starih stvariWink
Proljeće,moj pajasmin ove godine nema nešto puno ušiju(samo na mladim granama su bile)no ja ga nikad nisam ni vidjela bez ušiju.Koliko ti je mali?Pa već je trebao pravi grm biti!!
smile78svima
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 08:43

Shasha prekrasno! Sve.

Al' ako se ikad pruži prilika žicam mali, mali korjenček roza perunike!

Zapravo sam užasno zavidna svima koji mogu tako "razbacano" saditi to predivno cvijeće....Mogao bi čovjek navraćati u tvoj vrt "sto puta" dnevno!
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 08:48
BakaThumbs%20Up,čuvam peruniku,no ako zaboravim,samo me podsjeti jer nije namjernoWink
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 09:02
Bum! (Budem!Big%20smile)
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 09:09
tjoooj kak je meni tu lijepo,moram si stolicu jednu nabaviti smile231LOL
stvarno guštam Cool
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 12:21
Saša, tebe nema danima sa slikama i onda nas bombardiraš da ostanemo bez daha...
Meni je onaj grm majčine dušice taaaako lijepi ( i moj grm cvate ali je mali u odnosu na tvoga).
Pa lantane...tako su lijepeeee
A od pajasmina sam ja prošle godine dvije-tri grane dala sestri tako još uvijek nemam grm. I moj se fino širi a te uši se također pojavljuju na novim grančicama pa ja to samo otrgnem...

Eh, a sada čekam slike ruža!!!!
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 12:30
kako je sve lijepo Clap

onaj prekrasni lilasti što ne znaš kako se zove bi mogao biti aster alpinus
ili barem jako liči na njega.....i samo da znaš da bi i ja to htjela imati....baš sam nedavno žicala na temi o asterima Tongue  
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 12:51
Shasa - kao i uvijek , cvijetna bajka, nemam riječi

Ovaj lila cvjet i ja mislim da je aster, imam takav ali moj cvate na jesen i super je jer onda više nema previše drugog cvijeća. Ili je to ipak druga vrsta?
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 12:53
je aster ali ovaj cvijeta u peti i šesti mjesec...imam i ja onaj jesenski
a imati ću i ovaj...jel da shasha? Big%20smile 
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 14:20
cvijetna bajka, prekrasno cvijeće

smile120
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 14:30
Ma ovo je prekrasno sve od prve do zadnje slike, ali ova je ipak moj favorit, koja lijepa bijelo-plava kombinacija.

život je more
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 23:05
Proljeće,slike ruža su na slikama ružaWink
Iris,a mislila sam ti tog astera spakirati,pa si mislim,ma mora da ga imaš.Naravno da ga bude za tebe,brzo se razraste.Čim ocvate,šaljem,no ipak ti mene podsjetiThumbs%20Up
Otok ovaj je drugačiji.Niski,moglo bi se reći i mini jer je sav na zemlji samo kad cvate je malčice viši.Usporedi ga visinom sa ovim bijelim ružama,to su mini ruže.
Bromelija,Lantana,i sve ostale,naravno,smile79
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 23:16

shasha

, znas li mozda ime one druge travkice (zelenija)?

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 15:49
Zvrk,ne znam,to sam dobila a i žena koji mi ju je dala isto poima nemaConfused
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.