Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 69> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da bungi ti je predivna
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivna je...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ajme predivna ti je - moja je ocvala i ništa se ne događa-baš sam ljuta .
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Bok štefice!
![]() Mislim da se ovo tvoj cvijeće sivih listova zove lychnis coronaria. Imam i ja takvog, a od ove godine i bijelog zahvaljujući Baki Bei.
Volim ovakve cvjetne bajke!
|
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
prekrasno
sve pohvale
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Stefice,vrtic ti je divan:)
ne svracam cesce jer ovih dana imam previse posla:( |
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Sve je već rečeno, ovo je predivna cvjetna priča.
|
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Kaj da velim samo da si dala pravo ime svom vrtu - bajka |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kad se netko trudi da od vrta napravi bajku, onda mu ovako samo niče i iz ograde i betona! Nevjerojatno, kakvo lijepo cvijeće! |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
ja sam u bajku došla ali tu nema patuljaka , Snjeguljica i ostalih bajkovitih čudesa, ali nečeg ima , bajkovitog cvijeća (pardon, vidjela sam patuljka a i Snjeguljicu). Povlačim sve rečeno i samo kažem ovdje je sve Bajka od A do Ž.
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Andrea,nije baš čisto crveni više vuče na ljubičastu,kao boja od surfinija.
Odmah je bio te boje kad je počeo cvasti. |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Ušla i ja u tvoju bajku, samo ne znam koja sam ja od poznatih princeza!
![]() Onaj crveni cvijet sa sivim lišćem imam i ja, ali sad kad je tek procvao je više vinkaste boje. Jeli tvoj odmah kad procvjeta bio crven? Frendica mi spomenula da je moj crven, pa zato pitam! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ono samo rasijano mi je pre,pre, predivno!!!!!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
prava pravcata bajka
|
|
![]() |
|
to je super kad ti cvijeće raste i iz betona
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasno cvijeće, a ono što se samo rasijalo je super, sivkasti listovi i tamno crveni cvijet, prava kombinacija.
|
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |