vikica46 - cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 7> |
Korisnik | |
vikica46 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 114 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vikica46 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 114 |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Zarazila sam se i ja malo sa ružama pa sam sebi još 2 ubola ----a koliko vidim Vikice i kod tebe su prekrasne-svaka čast
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
I moja najdraža ruža je baš žuta slična ovoj tvojoj, prekrasno
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
i ja sam isto naručila 5-6 novih ruža
|
|
![]() |
|
Danas sam naručila 5 predivnih ruža za jesensku sadnju preko interneta; pogledajte što su krasne:
A ovako ona moja nježno žuta iruža izgleda danas - ogromna je:
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ruža je predivna a maline mmmm,mljac,mljac
|
|
![]() |
|
Ovako izgleda nježno žuta u pupoljku:
![]() A ovako kad se otvori:
![]() A počinju zoriti i maline koje je MM posadio ovog proljeća "za unuke", a djeca nam se još niti ne misle ženiti!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima na pohvalama i jedna velika pusa
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Vikice ruže su prekrasne, ali ni drugo cvijeće ne zaostaje niti malo. Još jedan prekrasan vrt.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sve mi je prekrasno
![]() I kod vas kiša, samo kod mene ništa. Hladno , tmurno ,a kiše nema. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bože kako je predivno ja nemam riječi
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
koja ljepota ruže- predivne su naprosto očarana još ovako sa kapljicama
![]() |
|
![]() |
|
A ovo su surfinije koje sam jučer kupila na placu i posadila u jednu ogromnu teglu u kojoj je lani bio oleander koji se zimus smrzuo, bio je prevelik za spremiti bilo kud.
Kada se surfinije razrastu stavljam sliku cijele posude!
![]() |
|
![]() |
|
Čitala sam u časopisu Moj lijepi vrt da su in kombinacije u ljubičastim tonovima pa rekoh: "hajde da i ja imam nešto u trendu" :
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Predivno cvijeće. Ne znam je l' bi se divila ružama, pelargonijama ili onoj kombinaciji svega po malo!
![]() |
|
![]() |
|
Pozdrav iz Siska okupanog kišom:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ja isto tako mislim da su ruže kraljice, ali volim sve vrste cvijeća i uživam u njemu!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |