Radovi u vrtu!!! |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
Cvijetić
Novo sjeme Pridružen: 09 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 37 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 27 Ožujak 2007 u 11:10 |
Jeste već počeli sa radovima u vrtu???
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Snaša
Nedavno posijan Pridružen: 27 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 15 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da. Pogotovu u povrtnjaku.. Sve je rano krenulo ove godine.
|
|
Cvijetić
Novo sjeme Pridružen: 09 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 37 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
istina, voe godine je sve uranilo. li neka, bolje volim da je sunćano i lijepo nego kada je tmurno i hladno.
ja sam krenula sređivati malo vrt. posadila sam jesenas maćuhice i sada ih je trava počela okupirati . tako da joj se loše piše. Cijelu sam ju utmanila.
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja obicno sa cvjecem pocinjem 1.04. - kad je vec zemlja topla
a do tada pocupam ruznu travu koja me ubi |
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mene ubija ova dosadna kiša...Kap po kap...
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma mene ubija sto moram cekati jos da mogu saditi cvijece
ti si me tako potakla da razmisljam zasto ja nemam tako lijepo cvijece |
|
Cvijetić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma ni ja nisam krenula sa sadnjom cvijeća! Rano je još a i hladno je za ljetnice. mačuhice sam jesenas posadila, i nešto sam još nadopunila prije tjedan dva dana, dok je bilo lijepo. ali trava raste pa sam morala malo poplijeviti. |
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Polako,polako meni je trebalo punnnnnoo, punnnooo, godina da saznam koje cvijeće najbolje odgovara za ovu južnu stranu terace.Koliko je tu bilo eksperimenata!! Da ti i ne pričam koliko neuspjelih pokušaja!!!Koliko skupih biljčica požutilo, doslovno izgorilo!!!Treba pokušavati, a biljčici kad je dobro ona to i pokaže!!! Samo naprijed i pitaj sve što te zanima!!! |
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
znaci za koji dan dok jos malo otopli mi cemo vise biti u bastama nego na forumu
|
|
Cvijetić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zato možemo navečer izmjenjivati iskustva |
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako budemo mogle mozda nas proljetni radovi iscrpe
ma zezam se naravno da mozemo |
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma toliko malo vremena se uvijek nađe. Iako jedva čekam da počnu radovi u vrt. imam toliko ideja i planova. Već sam navukao kamenja i stijenja za nove vodopade i jezero u vrtu, iako ne dovoljno. još moram skupiti dosta zemlje da povisim teren. jedva čekam sunce, da krenemo s radovima. Ažurirao administrator - 27 Ožujak 2007 u 19:36 |
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma naravno da se nadje vremena uvijek i za sve ono sto se voli
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam počela sa čiščenjem korova,obrezivanjem,čak sam i travu već kositi trebala,a onda je zapao snijeg.Padao je 24 sata neprekidno,onaj mokar,težak,i povaljao mi pola biljaka.E sad trebam ponovo krenuti,nema snijega samo je zima još ali imam šta raditi.Cvijeće sadim i ja u 4 mjesecu,zavisi od vremena ali onda je već sigurnije.
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš je zahladilo ovih dana. tako da se ni meni baš ne radi, i malo sam usporio radove do dolaska lijepih dana.
ljetnice isto sadim u travnju i to sredinom, do krajem travnja.
|
|
Cvijetić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
napokon lijepo vrijeme pa se može po vrtu raditi!! jupi!!!
|
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sta je sa vasim vrtovima
kod mene vec grasak,luk i krompir iznikli |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A kod mene ni vrta ni povrća.
Ja to kod mame sadim za nju i nas.
Krumpir nismo sadili no grašak je već poveći,sad poslije kiše kad krene,za tjedan dana ćemo ga jesti.
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ostala sam bez starih slika, tako da ti ne mogu pokazati svoj učinak - stara pletena košara od pruća sa hrpom cvijeća...
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Niklo: blitva, cikorija, artičoke, fažol, selen, peršin, špinat, jari grah
A rastu: brokula, kelj pupčar i kelj...tu su i jagode još. |
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |