kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 80> |
Korisnik | |
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zaboravila sam pojasniti da nismo mi zakasnile na bus još smo sidile i čekale ga, nego smo kulturno sačekale ispred vrata da putnici izađu vani te da mi uđemo kad ono ludi šofer zalupi svim vratima i ode, moš zamisliti naših faca nakon toga.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
dobro jutro, Kača evo tek sada se javljam od sinoč , zahvaljujem se na divnom gostoprimstvu, tvom strpljenju da Rosse i mene podućiš salv.tehnici.
Još sam ljuta na vozača autobusa koji nam je zatvorio vrata ispred nosa i dao gašćinu put ST bez nas. Ostale smo zapanjene tim načinom. Morale smo stopirati do raskršća da vatamo bilo koji bus do kuće. U stopiranju smo imale isto problema niko živ nije tija stati, sriča nabasali na mladi valjda bračni par objasnila sam u čemu je problem i prevezli su nas do busove st. iza semafora i rekli da tu svaku malo prolaze bus. za ST i tako je i bilo došla 24. koja vozi za TTTS i stigle doma, šteta da mi je taj događaj pokvario lipo naše druženje. Tebi ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
jos jednom sam pregledala cijelu temu od prve do zadnje strane,malo je reći da sam uistinu oduševljena tvojim radovima,i nakon današnje poduke imam sad ogromnu želju i motivaciju radit decoupage!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kaća evo sad baky vidjela svoj poklon ovde na forumu i zahvaljuje sto smo joj "uredili sliku"
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
kad sam vec tu da stavim i jedan od rezultata naseg ugodno-korisnog druzenja..ovo smo, ja i ruzica, udruzenim snagama napravili..slika je poklon za njenu seku barbaru..
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ja i vanja smo danas bile na poduci iz decoupagea u kaće,sve nam je lipo strpljivo pokazivala. isto tako smo imali priliku vidit njene radove kojima smo se divili.
kaća odlično podučavaš,jedva čekam sljedeću poduku. |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ja oduševljena!
|
|
![]() |
|
plavi cvijet dobro nam dosla
![]() hvala na komplimentu ![]() |
|
![]() |
|
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
awwwwwww...predivnooooo....obozavam cvijece :))))))
|
|
![]() |
|
cure ljubim vas sve,hvala na predivnim komplimentima
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Tvoje ime povezujem uvijek sa cvijećem i krasnim pitoriccom, i ova slika odlična ali i kutija sa crnkinjama.
|
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
ti znaš da ja volim ruže.... al ove crnkinje su mi mrak ... prekrasne su
![]() |
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
inače nisam baš ljubitelj ruža ali ona kutijica je preprekrasna...i ona slova preko...divno...
|
|
![]() |
|
stvarno si umjetnica svaka ti čast
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Jako lijepo. Motivi su mi mrak. I jesu ove crnke su posebne
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Aaaaaaa, srce će mi stat! A mami me smijem ni pokazivat, kad vidi crnkinje na glavu će mi se popeti! Di si ih iskopala tako krasne i elegantne, uh uh... A tek kako si to sve lijepo iskomponirala - u beztekstnom sam stanju!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasno,crnkinje su me oduševile!
|
|
![]() |
|
cure moje hvala vam najlepsa na lipin komentarima
![]() ![]() pitale ste za crnkinje,printane su,svidjele su mi se na prvi pogled i odmah sam ih spremila u folder ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |