Naše dvorište by antun007 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 789 |
Korisnik | |
mrvica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 160 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve pohvale za vrt, raznoliko i lijepo, a i slike su super!
Željka, pažljivo sa razmnožavanjem sjemenom da ne bi bilo nepoželjnih mirisa
![]() |
|
"Dakle: ne brinite se tjeskobno za sutrašnji dan, jer će se sutrašnji
dan brinuti za se! Svakom je danu dosta njegove muke." Mt, 6,34 |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E pa Antune -svaka čast tebi i tvojim roditeljima ----sad se vidi tvoj razlog što se ne pojavljivaš. mama-i tata -su stvarno veliki ljubitelji cvijeća -i dobro su ovo stvarno uradili. nemam riječi-Pozdrav za sviju
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Lijep vrt. Koliko je velik?
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bravo za vrt i puuno boja, živosti i lijepih cveteka u njemu! A i Korni Kornicu moram spomenuti!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Željka Ginka imamo 2,oba po 5 god. srari.I mi smo obje kornjače našli.Drago mi ja da vam se sviđa vrt.
|
|
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Bravo Antune,tako mlad a voliš cvijeće i baviš se vrtom,sve pohvale. Imaš ljepo cvijeće a i kornjaču. Imala sam ju i ja davnoooo ali mi je pobjegla,a takve nema nigdje za kupiti.
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
O ginko je super...koliko je star?
I ja sam ga imala ,ali ga je voluharica pojela
![]() Nabavila sam sjeme,i sada čekam da nikne...
Jako lijepi vrt (a čini mi se i veliki)...A ginko je mrak
![]() |
|
![]() |
|
Hvala baka,neću zaboraviti
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bravo Antune. Zbilja me oduševljavaš svojim zanimanjem za vrt, biljke, kaktuse. A okućnica je super, cvijeće predivno. Nemoj sad zaboraviti. Izvještavaj nas redovito. Užitak je pogledati ove slike! |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
E to sam htjela Antune, da pokažeš okućnicu, šteta bi bila da ne vidimo kako ti je lijepo, samo tako nastavi, sve je krasno i travnjak i vrtići uz rub kuće ........
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
U međuvremenu sam nabavio duple bijele,ako su i to duple ne treba a ako su obične onda može.Hvala svima na pohvalama
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Bravo Antune
![]() Sve je super i sve je za pet, samo molim te ubuduće piši naziv cvijeća, jer nismo mi svi baš veliki znalci, pa nešto niti ne prepoznamo na slici
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Da budem prva u tvom vrtu. Maleni imate prekrasno cvijeće i predivan vrt, a kornjaču čančaru smo i mi imali prije puno godina i onda nam je nestala, odšetala se valjda
|
|
![]() |
|
Toliko za večeras.BOK
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 789 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |