moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 125126127128129 150> |
Korisnik | ||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
to sam ti ja presadila, prvo posijem pa kak ispadne a onda ih posadim po jednu
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Tek sam sada vidjela stranicu sa voćem ajajaj
![]() ![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
![]() Kako to da su ti po jedna glavice salate, a da nema gusto kao kod mene? Jesi li to odmah rijetko posadila ili si raščupavala i presađivala? Molim brz odgovor, sijaću drugu turu salate ![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
hvala cure! I meni a još je skoro sve zeleno - osim jagoda
![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
zebi sve ide,ti imas zelene ruke! cve ti je odlično
![]() |
||
![]() |
||
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
|
Draga, danas mi je voda curila na usta od TVOG voca
![]() |
||
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
||
![]() |
||
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
|
Ajme koliko toga lijepoga ima...
A nektarine...
![]() |
||
![]() |
||
|
zaboravila sam hortenziju, počela je dobivati boju
![]() |
||
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
pa malo voća
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
malo začina
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() a da ne mislite kak vas samo davim sa cvijećem evo i nešto za u lonac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
ruze predivne,nije ni cudo sto su kraljice...ukrasni luk predivan,dalija preslatka,sve u svemu divan vrt
![]() |
||
![]() |
||
|
hvala vam što ste mi bili poštari - opet, na to sam mislila
![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
ruže su ti ko iz bajke!
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
Kojeg jučer tj. što sam posebnog napravila? cvijeće je i dalje prekrasno.
|
||
![]() |
||
|
neka vrsta luka, taj mi tek sad cvate
hvala Rose
|
||
![]() |
||
|
prekrasno hana! koji ti je ono cvjet na prvoj slici?
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 125126127128129 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |