Noć coprnic i coprnjaka |
Odgovori |
Korisnik | |
vule
Pustio korijenje Pridružen: 31 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 01 Studeni 2007 u 11:33 |
Snočka v Đurđevcu ,malo tikvica i malo gostiju za početak dosta dok ne postane tradicija
Ažurirao vule - 01 Studeni 2007 u 11:37 |
|
Sponzorirani linkovi | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno,obožavam ove ukrasne tikvice
|
|
gogica
Mladi grm Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlično
I ja sam sa klincima jednu izdubila (točnije ja sam iscrtala a MM fizikalije odradio )
|
|
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
goge, a di je slika? ja svake godine planiram da cu to radit, pa nikad jos nisam....a one male tikvice ukrasne i ja volim...
|
|
tibor
Mladi grm Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove ukrasne tikvice su prekrasne,ja ih imam na jdenoj grupi u stanu,i evo odrzale su se cijele godinu
|
|
gogica
Mladi grm Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš ima svoju draž, možda baš zato što je šarena!!!
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uvijek mi se je to sviđalo kako neko ispred svoje kuce
ukrasi bastu ili ulaz sa tikvicama ali iskreno samo sam par puta to uzivo vidjela pa ako neko ima jos slikica bila bih jako zahvalna |
|
koga ,kome i šta... |
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i moj stariji je nacrtao, a ja izdubila....doduše od prošle godine su fotkice ...
ove godine nismo se igrali ali smo se divili susjedovoj.... u đardinu... |
|
gogica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gogice prekrasne su velike...velike... ovdje kod nas je sve nešto minjaturno....možeš biti sretan da nađeš neku"srednju"....a znam da sam ovu prošle godine platila..."lipo"...
|
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
koga ,kome i šta... |
|
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jucer sam vidjela na jednom mjestu pored ceste di se prodaju tikve....ajme kolikih ima...ajmeeee ...nazalost nismo mogli stati da to slikam..... Goge, ova tvoja je odlicna...ono sta se nije izrezalo kako si ti htjela nadoknadila je ova sarena boja tako da isto izgleda "opako". A Donata, tvoj momcic ima stila....ne pada kruska daleko.... |
|
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ooo....evo teme za obnovu, ,
idemo u potragu za tikvama.....bundevama |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
Branka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam si ih već nabavila , i samo čekaju termin za iznošenje na dvorište
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja se nadam da ću se uspijeti negdje "ogrepsti" za koji komad!
Ak ne bar će biti neko strašilo! |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andrea ja sam prošle godine kupila na Dolcu i napravila za svoga sina...tako da se ne trebaš plašiti ako ne dobiješ ima na placu.
Ali se nadam da ćeš imati sreće na forumu....
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |