moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 124125126127128 150> |
Korisnik | ||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
prva ruža je Blue magenta a šatirana je Scentimental. Kaj se tiće paradajza i paprike njih sam kupila flance dosta rano zato su već veliki, moji nisu ni na pol toliki. Hvala za pohvalu! I na žalost nemam plastenik |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
sad ću ja držati fige i mora da procvijetaju
![]() |
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
naravno, ako procvatu i daju sjeme nema problema |
||
![]() |
||
|
ja sam ovo probala kak bude ispalo a ako bude dobro onda iduće godine stavim više bačvi,sad su samo dvije |
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
baš mi se sviđaju te kadulje....ako bude sjemena jel može meni malo |
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Pohvala na krumpiru u bačvi tek ga sad vidjela. Ja sam slično napravila, ali ću samo imati u donjem dijelu krumpir neću ga nadodavati u slojevima. Kako biljka bude rasla nasipat ću zemlju . Zanima me količina krumpira koju ću dobiti
![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
|
prvo je timijan a ostalo su dvije vrste kadulje
i hvala svima na pohvalama
|
||
![]() |
||
|
Baka to je dalija, budem se potrudila pisati nazive
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Cvijeće, voće, povrće sve je
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
šta sam svašta vidila
![]() bako ono je dalija
a sad ja imam pitanje....druga i treća slika na prošloj strani....koji su to začini.....baš imaju interesantno lišće
|
||
![]() |
||
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
|
Hana vrt ti je za izložbu. Ljubičasta dalije s 'trajnom ondulacijom' je predivna!!!
Bome imaš i za lonac štošta! |
||
![]() |
||
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
|
Znala sam, točno sam znala kad staviš slike da budu mi sline krenule. Kaj si ti zločesta žena! Raspamećuješ nas s tim svojim cvjetnim, voćnim, povrtnim i začinskim divotama.
Može pitanjce? Kakav je osjećaj papati one čupave maline
![]() |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
|
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Hana sve ti je prekrasno. Od ruža, preko hortenzije do voćki i začina.Ona šatirana ruža je za pasti u nesvjest! Ali ja sam ti forumska cjepidlaka |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Kod tebe hana vitaminska bomba, o cvijeću da se i ne priča
|
||
![]() |
||
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
|
Još da te pitam za ovu ružu....jel ti to Abraham Darby ili neka druga "Abrahamica"? Pitam jer i ja imam Abraham Darby, ali nije takve boje...moja je onak boja breskve sa žućkastim i roskastim dijelovima....meni ova tvoja strašno sliči na "Graham Thomas"...ja je nemam, ali sam je vidla u živo....pa sad neznam....
![]() |
||
![]() |
||
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
|
Hana,
![]() ![]() ![]() Nego....kak se zovu ove dvije ružice....ova ljubičasta i ova okomito šatirana? Divne su.....
I još da te pitam....kak to da su ti paradajz i paprika već tak veliki? Kaj imaš plastenik...ili?
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
hana, voća i povrća kod tebe ko na placi, ali bolje, tako lijepo izgleda na slikama, mljac.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
|
![]() |
||
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Hvala na brzom odgovoru i ja ću moje žbunove rasaditi
![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 124125126127128 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |