Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 69> |
Korisnik | |
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma da, a sad viđam po katalogu Baumaxa da ju nazivaju i sjevernjača, a to mi stvarno nekak nema smisla, jer nema veze s sjeverom...tko bu ga znal ![]() Dalije su ti zakon! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Stefice, sve ti je prekrasno, ali ona ruza Lili marlen me je fascinirala. Zarko crvena boja, moja najomiljenija boja.
![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Tako mi je i samoj, uvijek bi još nešto, pa bi nešto mijenjala, dodavala...
Imaš stvarno prekrasan vrt!
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Kaj su afričke tratinčice zapravo ostići
![]() Več sam skoro godinu dana tu a još nisam sve naučila ![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Tvoja yuca je drugačija od moje i cvijet bude drugačiji(nešto sitniji no presladak)Svo cvijeće je krasno no meni su ostići ipak
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Štefice , kod tebe je predivno, baš sam se nauživala lijepih slika i divnog cvijeća...
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima na pohvalama
![]() Marijankica,puno ti meni toga još fali,cikas palma,salix vrba,crvenolisni javor,jedan "pravi" adam iz vrtnog centra i ,i ,i ...nikad mi ne bude dosta jer uvijek nešto novo vidim šta mi se dopadne ![]() |
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
ruže,vodenike,tratinčice,dalije,fuksije,ljiljani...nema šta nema,ima da ima i čega nema
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
kod tebe je prava bajka
![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
wao, štefice, ona biljčica što raste iz betona je super (bordo-siva kombinacija!), vrtna bajka savršena!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Uh, baš je predivan onaj cvijet sivi s crvenim, i ja ga moram negdje upecati!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
WoooooooooooW za sve no ruža jeeeee..................
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |