moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 123124125126127 150> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala ti na posjeti! Ja sam danas bila kod tebe ali sam došla do 3. strane sad idem dalje. Ja sam gloksinije kupila gotove za smiješnu cijenu - 8kn u lokalnom rasadniku
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
vau, prekrasno cvijeće- hoste, a tek gloksinije ove ih godine nisam sadila i sada kada vidim ove tvoje jako mi je žao jer su
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
da, i meni se nekak tak čini
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Onaj verbascum chaixii (uopće neznam kak da to pročitam...ali nema veze...) je mrak....nekak mi se sve čini da bumo sve dalje imale sve više istoga....
![]() |
|
![]() |
|
ono ti je Verbascum chaixii, dobila od Bake Bee, slići na divizmu ali je baš posebna. Eto opet imamo nekaj isto
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Hana, sve je super, a, ko i uvijek....a kaj ti je ono na prvoj slici u prvom postu? Baš je nešto posebno...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Otok,Lantana
![]() Horti ono je brunera, hosta je sa nekim manjim listovima pa tako izgleda ali list od brunere ima sigurno oko 10cm
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Prekrasno Hana!
Ono uz hostu šarenog lista, jel brunnera? Ja je imam čisto zelenog lista i listovi su ogromni, baš sam se jučer čudila i razmišljala kako moraju biti efektni ti šareni ako su isto tako veliki. A po slici sudeći jesu, kad su veći od hostinih.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kao i uvijek preljepo i egzotično
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jako lijepo, gloksinije su prekrasne, a hoste me sve više i više privlače
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
malo novosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala Jagoda! Jagode penjačice se još ne penju, valjda treba neko vrijeme.Možda nisam u pravu ali i ove obične koje imam mogle bi biti penjačice kad bi ih se vezalo za potporanj pošto i one bacaju mladice na vriježama. Za reznice nema problema
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Draga Hana konačno sam krenula pregledati tvoje biljčice...Kad ono ljepota od cvijeća,voća,povrća...Ruže su prekrasne i koliko vrsta ih imaš?A tek fuksije...Voće je za mljac,mljac...Imaš i jagode penjačice, zanima me da li se penju,jer moje kupljene u Čakovcu baš i ne,ako penjanje ne znači jedna vitica koja je izrasla ovih dana...Ako me nešto zanima od biljaka da mi pošalješ to će sigurno biti ruže i to ona ljubičasta i šatirana....
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Obavezno mi onda javi kad isprobaš jer sam straaaašno znatiželjna
![]() |
|
![]() |
|
ma nisam ja zločesta ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mimar, Flavia hvala puno!
![]() |
|
![]() |
|
Mimar i ja pored svojih pedesetak!
![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
I pored mojih stotinak pala sam na tvoju Scentimental ruzu ! Ufffffffff
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
hvala draga ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 123124125126127 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |