kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 80> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jos jednom sam pregledala cijelu temu od prve do zadnje strane,malo je reći da sam uistinu oduševljena tvojim radovima,i nakon današnje poduke imam sad ogromnu želju i motivaciju radit decoupage!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
dobro jutro, Kača evo tek sada se javljam od sinoč , zahvaljujem se na divnom gostoprimstvu, tvom strpljenju da Rosse i mene podućiš salv.tehnici.
Još sam ljuta na vozača autobusa koji nam je zatvorio vrata ispred nosa i dao gašćinu put ST bez nas. Ostale smo zapanjene tim načinom. Morale smo stopirati do raskršća da vatamo bilo koji bus do kuće. U stopiranju smo imale isto problema niko živ nije tija stati, sriča nabasali na mladi valjda bračni par objasnila sam u čemu je problem i prevezli su nas do busove st. iza semafora i rekli da tu svaku malo prolaze bus. za ST i tako je i bilo došla 24. koja vozi za TTTS i stigle doma, šteta da mi je taj događaj pokvario lipo naše druženje. Tebi ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
zaboravila sam pojasniti da nismo mi zakasnile na bus još smo sidile i čekale ga, nego smo kulturno sačekale ispred vrata da putnici izađu vani te da mi uđemo kad ono ludi šofer zalupi svim vratima i ode, moš zamisliti naših faca nakon toga.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ma ne mogu vjerovat,u prvi mah sam pomislila da ste zakasnile,da je ranije krenuo..eto,bas mi je zao sto ste neplanirano izivcirale..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
evo jedna malecka skrinjica,malo sam se igrala u photobucketu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasna je,ruže i gitara...odlična kombinacija!
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Ah, baš je romantična
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
škrinjica je prekrasna,to je ona mala sto smo je bile gledale,jel tako?
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Krasna škrinjica, tipično tvoj rad, znaš kada treba stati, baš mi se sviđa što je donji dio bez motiva.
|
|
![]() |
|
cure hvala vam na pohvalama i komentarima,pusa vam velika
![]() je ruzice,to je ona od nekidan,samo sam ju sinoc,kad ste vi otisle, dovrsila i prelakirala ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ma bravo za održani tečaj
![]() ![]() a škrinjica je naravno
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Ajme Kaćo šta je dobra...Savršena.!!!!!!!!!!Ostavljaš me bez daha, ja to neću nikad tako naučit
![]() Ti si prava umjetnica, svaka čast!
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
igrala si se ti i po škrinjici što je nadasve dobra igra...super...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kačo škrinjica je pravi bonbončić
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Nježna i romantična...sviđa mi se. Volim takve motive... |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Meni je - kao da si mene pitala kakvu da napravish! Fenomenalna
![]() I bash ta rustik drshka na shkrinji daje celinu celoj kompoziciji! Svaka chast ![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Ajde ajde Vanja, nije šala, čekamo radove, samo počni, opskrbit ćemo te na kavici salvetama!
|
|
![]() |
|
Dori
![]() |
|
![]() |
|
cure svima pusa velika,hvala vam najljepsa
![]() ![]() iris i dori,mi smo se nesto sinoc dogovarale i vi ste ukljucene,ali o tom potom,cut cemo se ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |