Iris - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 49> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tritoma ti je krasna..ja gledim svoju al nigdje da pokazuje interes da bi cvala a dosta je velik grm..hvala za makić unaprijed
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
naravno Duda.....zapisano
![]() sviđa mi se taj verbascum....morat ću pitati Baku Beu ima li ga u još nekoj boji
josipa trajnica je
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
baš ti je fora škrinja a verbascum imamo isti od naše bake Bee
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
iris prelijepo..a mak je super..ja sam posijala kupljen pa je izašp sitan bijeli i crveni to nema veze sa ovim tvojim..sačuvaj mi malkice sjemena plizzz
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
bravo iris,ima kod tebe svega ljepoga
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Vidim da mi je poznat cvijet ,a i ja ga imam od ove godine samo u lila boji. Jeli on trajnica Makovi su ,boli glava.
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Iris svašta novoga racvetanog u tvom vrtu, sve je lijepo, a meni se svido ovaj kalifornijski mak, baš je super.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala cure
![]() josipa ono je neki verbascum.....mislim da u temi od radosnice piše točno ime
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
iris pa kod tebe nema čega nema
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Iris, u svakoj sam sličici uživala... Raznolliko, šareno, zdravo, lijepo i mirisno.. Sve mi se svidjelo. A škrinja je zakon - i Vinko Mladineo bi te pohvalio |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Iris, puna si ideja ,panj pa škrinja sve super.Kako se zove onaj cvijet iznad tritome baš mi se sviđa.
|
|
![]() |
|
kalifornijski mak ne odustaje,....baš sam zadovoljna s njim ![]() a bit će nešto i za popapati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
cosmos
![]() prve cinije
![]() prva dalija
![]() karanfili
![]() mirisna grahorica
![]() |
|
![]() |
|
a sjeća li se itko moje škrinje
![]() ![]() ovom cvijetiću sam se nedavno divila u nekim vrtovima a sad sam shvatila da je i meni doputovao od Bake Bee
![]() ![]() ![]() tritome napokon počinju....stalno sam gledala kad će više
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Iris nemoraš nositi motikicu imam ja samo kaži imaš li u planu i sve spremno
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno iris
![]() zahvaljujuci tvojim slikama vidim da i ja imam lan,nikao mi iz mix-a ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() Za tebe velika
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sve je prekrasno, ali panj
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
svima koji su navratili
![]() niho ja bi rado navratila.....jednom će biti i to valjda
![]() ![]() mačak i korijenko....poslala sam sunca na sve strane...jel stiglo do vas ?
lantana mene će te bube izluditi.....napadaju sve svijetlo cvijeće.....a najviše bijelo i žuto....iako im ni rozo nije mrsko....a ruže su im najdraže
![]() fuksija pa moji božuri i kasne.....nekim curama na forumu oooodavnoooo cvijetaju.....pa se ti tješi kao i ja....njima će ranije ocvasti
![]() lan je jednogodišnji a baš bih volila nabaviti trajnicu a karanfilić bi trebao biti trajnica....ako me nisu prevarili....valjda nisu
![]() a za dekoraciju trebaš samo panj i muža s bušilicom....obećaš mu napraviti za klopicu nešto što voli.....i da vidiš kako buši
![]() |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Iris, kod tebe vec bozur cvjeta, kod mene tek ima male pupove.
Karanfilic ti je prekrasan, da li je to trajnica? Lan je prekrasan, da li je i on trajnica? A, dekoracija u panju me ostavila bez daha. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |