Početna stranica Početna stranica > Ostale biljne vrste - Forum o biljkama > Povrće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Paradajz koji prkosi gravitaciji
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Paradajz koji prkosi gravitaciji

Odgovori Odgovori Stranica  <123>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2013 u 19:19
Npr. kod mene je uspiješno rastao Novosadski jabučar!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2013 u 19:15
Originalno poslano od člana Fiki Fiki napisao:

Mogu i vrste krupnijih plodova!

Neki naziv sorte jer se uopće ne kužim... Wink
Rijeka

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2013 u 19:09
Mogu i vrste krupnijih plodova!
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2013 u 18:50
Koje zanimljive ideje! Koje vrste paradajza osim shery vrste se mogu saditi na ovakav način?
Rijeka

Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 12:35
Ovo sa obrnutom sadnjom prvi x vidim i veoma mi se svidja.kod mene je problem sto se balkona tice nesto mi nocu grize i pojede stabljike,a nisam uhvatila sta tako da mi je sve pojelo ostale samo kanete.zna li ko sta dolazi na balkon na prvom spratu ?
(rekla sam na prvom spratu jer znala bih sta bi moglo da je u prizemlju terasa?
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 20:14
sjećam se ovo je bila prva tema koju sam pogledala na cvijet info forumu,jako me zainteresirala,pa sam se ubrzo nakon toga registrirala
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2010 u 23:12
Nešto nema znalaca.Karmela,mislim da se sve vrste mogu saditi.Ne vidim razloga zašto se neke nebi mogle.
Na vrh
Karmela View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 34
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karmela Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2010 u 00:25
Koje vrste rajčica se mogu saditi  u kante?
Na vrh
Andrej View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andrej Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 16:20
Originalno poslano od člana Željka23 Željka23 napisao:

Zanimljivo je kako su odmah prvi dan počele savijati prema suncu.

Onda ih slobodno ostavi, vec bi odapele da nisu Big%20smile
Disklejmer: ne prodajem papricice niti sjemenke, a sve sto sam pametnog znao reci o njima je vec visestruko ponovljeno u ovoj temi
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 09:35

Biljke su zasađene pred 4 dana ,jesu li se uspjele prilagoditi ,ili da ih držim negdje u hladu?Inače su one navikle na sunce ,ja sam ih sijala i držala vani ,nisu kupljene.

Zanimljivo je kako su odmah prvi dan počele savijati prema suncu.
Na vrh
Andrej View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andrej Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 03:05

Hm ,mislim da je tu cijelo popodne sunce.

Nemoj jos. Biljka je zbog presadivanja sokirana i treba joj par dana da se korijen "primi", a za sljedecih par dana su najavljene enormne vrucine koje bi ga ovako slabasnog mogle srediti.
Disklejmer: ne prodajem papricice niti sjemenke, a sve sto sam pametnog znao reci o njima je vec visestruko ponovljeno u ovoj temi
Na vrh
Andrej View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andrej Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 03:03

Mama je zasadila ,sada čekamo rezultate 

Clap
Clap
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 23:11
Hm ,mislim da je tu cijelo popodne sunce.

Sutra kada počnem trčati po dvorištu ,i seliti kantu ,susjedi će misliti da sam malo skrenula smile96
Hvala smrcko na savjetu!
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 22:23

Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 22:20

Mama je zasadila ,sada čekamo rezultate

Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2009 u 22:35
Ideja je super...
Eto moja mama to vidjela danas na forumu ,i odmah zasadila mini rajčice u kantu!
Clap
Na vrh
Andrej View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andrej Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2009 u 21:14
Ideja nije moja nego se odavno moze vidjeti na webu, ja sam je samo uspjesno realizirao uz manje modifikacije Big%20smile
Na vrh
keeka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 252
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje keeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2009 u 19:10
Svaka cast, ovo je super ideja, morat cu je probat  slj godine. Ove god moji rastu tj penju se po spagi na balkonu.
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2009 u 15:31
stvarno genijalna ideja... smile55
mislim da ću dogodine i ja probati po prvi put u životu uzgojiti svoje pome

Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2009 u 14:21
Super!
Morat ću i ja probati.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.