Iris - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 49> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neko novo dvorište! Ovo je naljepše doba. Tritoma je lijepa, ali ova ruža...
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala Otok
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Iris, kod tebe uvijek sve lijepo, i ono što posadiš i ono što samo iznikne i ono što donosiš iz prirode
|
|
![]() |
|
hvala cure
![]() gioiaa navali na bojanje
![]() zvrk mak sam sijala proljetos....ali ja obilato posijem
![]() Baka Bea...sve kreće od dobre sadnice
![]() ![]() andrea to sa panjom na žalost ne bi išlo....ostalo je visine oko jedan metar a tuda se stalno guraju moji psi pa bi tegli bilo svugdje
![]() oni cvijetići su izrasli sami....nemam pojma šta je to....sad je već grmić nastao od njih....i stalno cvijeta.....samo nikako ga ne uspijevam lijepo slikati
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Iris, i ja napokon navratila na kavicu!!!
![]() Imam kritiku malu, zašto onaj orah nije malo ukrašen, baš bi ti na blizinu ukrasio pogled dok ga ne maknete. Ja sredila svoju marelicu koja se osušila i visećim košarama uljepšala, baš nešto kao i ti svoju škrinju. ![]() Tako i ti sredi taj orah dok se ne primi TM posla! Uslikaj malo one plave ljepotice iza prve dalije na prethodnoj stranici, baš mi predivno izgledaju. |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Pa ti si sva rascvjetana!!!!
![]() A verbascum....stvarno krasno!!! ![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Verbascum je stvarno lijep i sama sam iznenađena. Iris, Bergenija sve pohvale. Ili mu više odgovara mediteranska klima od kontinentalne ili ste vi
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Škrinja je baš cvjetna! Ovaj cvijet imam i ja!
![]() Pogodi od koga sam ga ja nabavila( BB)?? Moj je isto takav, lijep kao i tvoj! Pohvale Baki Bei.
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
tvoju škrinju je nemoguće zaboraviti, a sad je baš slatka i panj je jedinstven o cviječu nemoram ni govoriti sve je rečeno- krasno je
![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Đoja samo naprid sa bojanjem škrinje i stavi puuuuuuuuuuuunooooooo cviča u njoj.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
iris
![]() imam i ja skrinju,al je bas neugledna,i imam naneru je ofarbati ![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
iris, cvjetanje u punom jeku! stvarno lijepo! |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
krasno cvijece
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ma daj,ko bi tu škrinju zaboravio!!!
Prekrasno cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Onaj busen kalifornijskog maka izgleda velicanstveno |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
škrinja super, cviče prekrasno Iris 10.
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Krasno cvijeće
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |