Moj prvi pokušaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mima ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 320 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ažurirao mima - 04 Studeni 2007 u 21:18 |
|
![]() |
|
mima ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 320 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ažurirao mima - 04 Studeni 2007 u 21:13 |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Ažurirao mima - 04 Studeni 2007 u 21:26 |
|
![]() |
|
Sve što vidite je mojih ruku djelo, stare biljke su godinama propale, uklonjene su... Time sam se počela baviti prije 20-a godina, a prije toga gledala sam što otac radi.
Mogu li prenijeti sve slike iz albuma koji sam tamo formirala? |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() |
|
![]() |
|
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
sviđa mi se, jako
baš ti je lipo! ![]() |
|
![]() |
|
aglaja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 561 |
Mima, ovo je jako lepo. Da li je ovo zateceno ili vec dobijeno stanje?
|
|
Aglaja
|
|
![]() |
|
![]() ludiloooooo, baš sam ![]() neću vas zakrcati fotografijama, samo sam si malo dala oduška Ažurirao mima - 04 Studeni 2007 u 20:48 |
|
![]() |
|
aaaaaaaaaaaaa, ne mogu vjerovati, uspjelooooooooooooooooooo
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Potrudila sam se ovoga vikenda i slikala nešto iz vrta i dvorišta kojima se bavim.
Fotografije sam prema uputama uspjela "dignuti" na photobucket. Vjerujem da ću jednoga dana objaviti i koju fotografiju na forumu. Otkrila sam novu zabavu i baš se dobro osjećam. Zahvaljujem vam svima na dobroj atmosferi. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |