more - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 29> |
Korisnik | |
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
morska kutijica. kutijicu iznutra nisam obojala, nego sam je samo malo brusila i nalijepila sam filc koji je misecima stajao u mojoj ladici. ovako sam se napokon toga riješila
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
cvjetna kutijica
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nešto dječje. okvirić od das mase i opet morska tema. ne znam zašto me to toliko drži ![]() |
|
![]() |
|
hvala vam svima
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Okvirić mi je tako meeeeeedeeeeeni!!! Bravoooooo!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Ma probala sam i ja drugi dan farbat,ali je boja ipak probila i to bijela.Mislim da je problem u boji,nisam imala one za beton,pa sam koristila nekakvu bijelu za drvo.
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Sjajan je okvirić sa svjetionikom i brodom,originalno i tvoje!
Pittorico kvalitetan i lijep ali okvirić dražestan!
|
|
![]() |
|
@ mnataša: ma sredit ćemo mi te kućice, kad tad
![]() @ piramida: kad sam prvi put radila sa staklenim tanjurom, dogodilo mi se isto što i tebi. i to zato što mi se ljepilo nije skroz osušilo. bila sam nestrpljiva, malo bi prstom takla po salveti i kao ona se osušila i odma bi počela stavljat boje. velika greška! to mi je bila škola da tako nešto ne ponovim.
na tanjur bi nalijepila salveticu i pustila bi da se dobro osuši. sutradan bi nastavila dalje. da salvetica dođe do izražaja, samo po njoj bi lagano spužvicom tupkala bijelom bojom i malo bi sačekala da se osuši. boje koje sam koristila na malom tanjuriću... posebno sam crvenu i zelenu pomiješala sa bijelom da dobijem ovako svijetle nijanse i onda sam malo pomalo spužvicom tupkala po tanjuriću. malo esperimentiraj. na kraju (kad se sve osuši) bi preko svega toga opet tupkala bijelom bojom i lakirala.
eto, nadam se da sam bar malo pomogla. ako netko radi na drugačiji način, bilo bi mi drago da napiše.
@ proljeće: hvala
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga tebe čovjek ne smije izgubiti iz vida. Meni se prekrasni ovi tanjuri i onaj morski okvir...
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Tanjurići su mi prekrasni!Daj mi reci sa kakvom bojom radiš pittorico?Ja sam probala pittorico na jednom staklenom tanjuru,ali mi je boja probila salvetu,pa sam ga morala oprati.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
nego da se javim prije nego ste me udavile i zadavile....hahahaha
shvaćam ono kao kompliment, ne brini....i za to ti more fala... što se tiče kućice, ne brini, ako te imalo tješi, evo i ja sam zapela sa onom julijinom, nikako da je obojam, nešto nisam s njome zadovoljna, a to ni sama ne znam zašto i sa čime, al sada kada se posušila, nekako mi nikako ne sjeda kao ona prva...a i istini na volju, do grla sam u dozerima, nikako da ih završim sve...morat ću malčice raditi na toj kućici da mi se dozeri ne omrze... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
@ goga: guštaš ti
![]() @ karmen: tanjurić sam kupila prije par mjeseci u rasadniku, u splitu. mislim da sam ga platila 5-6 kn. je, tako je nešto bilo. u rasadnik nisam bila od tada, od kad sam kupila tanjurić. morat ću jednom otić do tamo da vidim jel imaju.
@ plavi cvijet: hvala ti
![]() |
|
![]() |
|
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
divno mi je sve, ali tanjurici su stvarno presavrseni
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Meni je ovaj mali tanjurić predivan. Gdje ga kupuješ i koliko je kunića? Bezuspješno ga tražim po Osk.
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Da slažerm se Nataša nas je sve opčarala das masom.....ako ju idemo kako ste rekli zadaviti , idem i ja s vama. Šalim se, nedamo mi nju.
More ....lijepi su mi radovi, ali ovaj put neću izabrati das masu, nekako mi je najdraži ovaj mali tanjurić sa ružicama. Nježan..i baš efektan.
![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
sreca moja pa natasa i ja radimo skupa pa ak zapnem mogu ju odmah zaskocit sa sto pitanja...hihi
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
@ anastazija, hvala
![]() @ goga, već ćemo mi sredit te kućice, a mnataša ima da nam bude podrška
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |