more - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 29> |
Korisnik | |
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pločice su odlične i mislim da bolje izgleda ovako malo iskrivljeno,da je ravno na milimetar,izgledalo bi previše tvornički,ovako je to baš original,tvoje.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
eee baš mi je drago da vam se sviđa.
rose, što ne objaviš svoje radove sa das masom? baš bi volila vidit što si napravila.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Odlično za početak i slažem se s tobom, ne treba sve biti savršeno
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
tinaV ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
volim staklo i tanjuri su krasni,pločice su lijepo ispale, meni su ljepše nego kada su geometrijske
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
I meni su oba tanjura lijepa svaki na svoj način jedan diskretan a jedan pun boja ..super... a i počeci s das masom su ti super - ne mora sve biti idealno. Moja das masa još stoji...nikako da se odvažim
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
eto i mene
![]() morski okvirić od das mase. dragome se okvirić svidio, a meni dragoooooooooo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pa onda 1 tanjur. na tanjuru su 3 boje, roza, svjetlo zelena i svjetlo smeđa koja se nažalost ne vidi na slici
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično
![]() ![]() |
|
![]() |
|
i za kraj 1 mali tanjurić
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose, što si ti brza |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
sve super, sve pet, al zasigurno znaš što menaposlijetku ipak najviše oduševljava - das mas... nemrem si nikak pomoć, jače je to od mene...radim dozere, a das masa mi na pameti
![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
mare uopće ne volim baš ruže nešto pretjerano ali tvoji pjati sa njima su famozni i sa još jednim cvijetovima ali ne znam kako se zovu...famozno
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
motiv mi se jako sviđa a rad je odličan
|
|
![]() |
|
@ mnataša, tebe ću zadavit (ovo shvati ko kompliment
![]() @orca: ne pitaj me kako se zove ono cvijeće. ja sam ti totalni amater što se tiče naziva cvijeća
![]() i hvala vam na komentarima
![]() |
|
![]() |
|
@ rose, hvala
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
lijepo, lijepo
![]() a ono neidentificirano cvijeće su magnolije.
![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
okviric od das mase mi je odlican...i da, svi bi mi trebali natasu zadavit....iliti udavit...da nam da instrukcije iz dasmasiranja...i moj jedan kucerak vec skoro mjesec dana stoji i ceka, ceka, ceka...
tanjuri su mi isto jako lijepi....ovaj mali mi je favorit |
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
@ anastazija, hvala
![]() @ goga, već ćemo mi sredit te kućice, a mnataša ima da nam bude podrška
![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
sreca moja pa natasa i ja radimo skupa pa ak zapnem mogu ju odmah zaskocit sa sto pitanja...hihi
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Da slažerm se Nataša nas je sve opčarala das masom.....ako ju idemo kako ste rekli zadaviti , idem i ja s vama. Šalim se, nedamo mi nju.
More ....lijepi su mi radovi, ali ovaj put neću izabrati das masu, nekako mi je najdraži ovaj mali tanjurić sa ružicama. Nježan..i baš efektan.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |