Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - hoću i ja...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

hoću i ja...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 25>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
malena malena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 519
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 20:00
detalj:

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 19:59
i završila sam još jedan podmetač. napominjem da nije fotografija mutna nego staklo na kojem je radjeno Smile

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 19:58

eh nisam bila baš previše lijena, i ovo sam tek završila

to je bila kutijica od čokoladica, pa sam je prvo preradila das masom, a nakon toga obojila u bijelo i onda nalijepila salvetu. poslušala sam savjete teta sa foruma i sad je kutijica potpun upotrebljiva i bit će za čaj od mente. hvala hippy i hvala sanjam
Na vrh
orca View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje orca Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2009 u 14:19
crno-bijele kombinacije su divne...
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 13:41
Super je kutija,ja sam radila jedan tanjur sa rižinim papirom i odličan je!
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 13:01
Originalno poslano od člana KARMEN KARMEN napisao:

Malena jako su ti lijepi radovi. Volim crno - bijele kombinacije. Zanima me preobrazba tvoje lampe. Naime da li je to rižin papir ili onaj malo deblji kao pogužvani?
Btw rubove od boje ja malo pošmirglam s finim brusnim papirom i budu savršeno ravni ( za tvoje teglice )
Veselim se tvojim novim radovima

eto vidiš, to mi uopste nije palo na pamet - to za brusni papir, to mi je super savjet, hvala.

rižin papir onaj tanki, ima ga na slikama ispod teglice, ali sam lijepila folijom i peglom na njega salveticu. prednost je što će u te lampe ići štedne sijalice, pa se neće grijati. to sam već provjerila.
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 09:47
Malena jako su ti lijepi radovi. Volim crno - bijele kombinacije. Zanima me preobrazba tvoje lampe. Naime da li je to rižin papir ili onaj malo deblji kao pogužvani?
Btw rubove od boje ja malo pošmirglam s finim brusnim papirom i budu savršeno ravni ( za tvoje teglice )
Veselim se tvojim novim radovima
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2009 u 16:09
Originalno poslano od člana rose rose napisao:

kutija je prekrasna a ja nigdje ne vidim greške

konturna boja mi je popucala, pa neuredno izgleda ivica kutije. sad sam tek shvatila da trebam prvo obojiti kutiju, pa onda lijepiti salvetu, a ja sam sve radila obratno, al svejedno, jako mi se sviđa raditi sa rižinim papirom, baš daje posebnu notu svemu.
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2009 u 02:17
kutija je prekrasna a ja nigdje ne vidim greške
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2009 u 01:49
ups... nisam uploadovala drugu slicicu...
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2009 u 01:48
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2009 u 01:47

ovo je bilo prvi put da radim sa rizinim papirom, ima punooooo gresaka

Na vrh
tinaV View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 101
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tinaV Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2009 u 15:23
Clap,super su ti tegle,mogu si zamisliti cvijeće u njima
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2009 u 15:22
hvala, hvala.... danas poslije posla pravim novu, za prijatelja koji se prije izvjesnog vremena uselio sa djevojkom, i zaručio prije četiri dana...
Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2009 u 14:36
jako lijepo...
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
orca View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje orca Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2009 u 11:56
kako uredno i fino...divno!
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2009 u 10:42
Originalno poslano od člana monna-1 monna-1 napisao:

baš su krasne tegle! smile71 kako si radila ovu bijelu podlogu da je tako ravnomjerna?

monna-1, podloga je jako svijetla narandžasta, nešto kao breskvica. prvo sam nanijela plastic primer, pa onda prelakirala sve bijelim lakom u spreju (od toga je onako neuredno unutra, ali s obzirom da će tu doći zemlja, nisam se puno brinula),  pa nakon toga kad se osušilo, pretupkala spužvicom. sad koristim fasadnu boju u koju ukapam temperu. to je toSmile
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2009 u 10:38
drage moje hvala vam punoooo na tako lijepim komentarimasmile78
Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2009 u 10:34
E superishka su teglice...a nikako ne kontam monino pitanje... na chemu je bela podloga?
Ja na teglama vidim kao da je neka krem - rozo... KOmp mi pobrljavio?!
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2009 u 09:35

Lijepe teglice, bravo!
ANĐELKA
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.