hoću i ja... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 25> |
Korisnik | |
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
detalj:
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
i završila sam još jedan podmetač. napominjem da nije fotografija mutna nego staklo na kojem je radjeno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
eh nisam bila baš previše lijena, i ovo sam tek završila |
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
crno-bijele kombinacije su divne...
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Super je kutija,ja sam radila jedan tanjur sa rižinim papirom i odličan je!
|
|
![]() |
|
eto vidiš, to mi uopste nije palo na pamet - to za brusni papir, to mi je super savjet, hvala.
rižin papir onaj tanki, ima ga na slikama ispod teglice, ali sam lijepila folijom i peglom na njega salveticu. prednost je što će u te lampe ići štedne sijalice, pa se neće grijati. to sam već provjerila.
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Malena jako su ti lijepi radovi. Volim crno - bijele kombinacije. Zanima me preobrazba tvoje lampe. Naime da li je to rižin papir ili onaj malo deblji kao pogužvani?
Btw rubove od boje ja malo pošmirglam s finim brusnim papirom i budu savršeno ravni ( za tvoje teglice )
Veselim se tvojim novim radovima
|
|
![]() |
|
konturna boja mi je popucala, pa neuredno izgleda ivica kutije. sad sam tek shvatila da trebam prvo obojiti kutiju, pa onda lijepiti salvetu, a ja sam sve radila obratno, al svejedno, jako mi se sviđa raditi sa rižinim papirom, baš daje posebnu notu svemu.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutija je prekrasna a ja nigdje ne vidim greške
|
|
![]() |
|
ups... nisam uploadovala drugu slicicu...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ovo je bilo prvi put da radim sa rizinim papirom, ima punooooo gresaka |
|
![]() |
|
tinaV ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
![]() |
|
![]() |
|
hvala, hvala.... danas poslije posla pravim novu, za prijatelja koji se prije izvjesnog vremena uselio sa djevojkom, i zaručio prije četiri dana...
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
jako lijepo...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
kako uredno i fino...divno!
|
|
![]() |
|
monna-1, podloga je jako svijetla narandžasta, nešto kao breskvica. prvo sam nanijela plastic primer, pa onda prelakirala sve bijelim lakom u spreju (od toga je onako neuredno unutra, ali s obzirom da će tu doći zemlja, nisam se puno brinula), pa nakon toga kad se osušilo, pretupkala spužvicom. sad koristim fasadnu boju u koju ukapam temperu. to je to
![]() |
|
![]() |
|
drage moje hvala vam punoooo na tako lijepim komentarima
![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
E superishka su teglice...a nikako ne kontam monino pitanje... na chemu je bela podloga?
Ja na teglama vidim kao da je neka krem - rozo... KOmp mi pobrljavio?! |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Lijepe teglice, bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |