hoću i ja... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 25> |
Korisnik | ||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
a kutija, a kutija?
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
|
sladak je patuljcic...
|
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
![]() |
||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
|
ne izgleda u stvarnosti ovako gadno!!!
|
||
![]() |
||
|
a sad nešto što nema veze sa salvetnom tehnikom, ali sam odradila tu je bila slika patuljka, al zbog strahova koje je stvarao skinula sam ga ![]() |
||
![]() |
||
|
evo još jedne kutije za čaj ove godine skupljam svoju mentu
![]() |
||
![]() |
||
|
a i ja to volim
![]() |
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Kutijica za čaj mi je skroz po ukusu.... Bravo! Obožavam kad se od nečega starog napravi nešto novo i upotrebljivo!
![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
|
hvala draga
![]() |
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Ova kutijica je baš prekrasna,sviđa mi se ta salveta.
|
||
![]() |
||
|
kao što sam pomenula, to je bila kutijica za čokoladu, i bila je reljefna, reklama za te čokoladice... pa nije mi se baš dalo da radim a da ispod bude reklama, pa sam direktno na kutijicu meljala das masu, ali ne da bude ravno nego baš kao valovi (prvo sam mislila staviti neku morsku salvetu). poslije sam to prebojala bijelom bojom, pa sam se na kraju odlučila za ovu salveticu i to je to! drago mi je da ti se sviđa, čak mislim da je to prvi rad koji ne bih prepravljala i da sam baš zadovoljna
|
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
sakri posudicu za čaj...stižem po nju
![]() |
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
|
a pita me mm što sam razvukla toliki osmijeh sad?!? pa poslije ovakvog komentara, moram se smiješiti čitavu večer... hvala ti puno!!!
![]() |
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
E da znaš da si mi falila. Konačno si nam se vratila.
Di me nađeš....nemogu a da te ne hvalim...moji omiljeni suncokreti i još draža mi je ova posuda s istočnjačkim motivima. Eto baš si me razveselila.
![]() |
||
![]() |
||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
|
a cuj, ponekad manje je vise...jednostavan, a predivan..
|
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
![]() |
||
|
hvala, a jelde što je jednostavan?!?
|
||
![]() |
||
|
bravo...tanjur mi je predivan, obozavam suncokrete...
|
||
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
hvala draga, baš si brza i divna
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
kutijica ti je savrseno ispala,tanjur je prekrasan,raspucavanje je bas lijepo kao i motiv
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |