Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje dvorišče
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje dvorišče

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 89>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 19:47
Drago mi je vidit da se dobro drže "karlovčanke" Clap. Ni varaždinski puževi im ne mogu naudit LOL.
A ljiljani prekrasni, tritoma...jednobojna Tongue...hoće možda moja bit takva? Iz koje si hrpice meni ispuknula?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 13:12
ej ljepote da mi ponestaje riječi a kad dođem do tebe nemoj se čuditi ako ću samo šutiit - to će biti jer sam zanijemila od pogleda na tvoje cvijeće ...Wink
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 11:50
Napokon slikice - sve redom ljepotice!! Morat ću malo pokrenuti tu svoju guz.. i doći do tebe, što zbog irisa što zbog svega drugog..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 11:33
Ljiljan je stvarno krasno neobičanThumbs%20Up
Coreopsis (djevojačko oko) mi na slici izgleda prilično nizak, stvarno je niski ili mi se čini? Ja imam isto jedan prilično sličnog cvijeta, ali uvijek mi naraste više pa se počne polijegati, već ga je vjetar sredio ove godineUnhappy
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 10:58
baš su me obradovale tvoje slikice-moraš nam češće pokazivati tu ljepotu.

ona tvoja stablašica oduzima dah, to moram isprobati i još jednom pročitati kako si to izvela, koliko je vremena prošlo od zakorijenjivanja do ove ljepote?

begonije, ljiljani, a i pijetlove kreste sve je kod tebe drukčije-ljepše

a oduševile su me i tvoje teglice
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 10:58
smile227
Kao i uvijek predivno cvijeće...
Na vrh
anete View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 190
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anete Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 09:26
evo ga na...nemoj mi se sad smijati! Cry
meni Tvoj nazovi nered - savršeni red! Ako i jest, taaaaak je zgodničko ukalupljeno, ma za ne vjerovat! Gdje kupuješ sve te biljke?!  Izgleda da vi žene ovdje, ni jedna nemate problem s korovom..il sam ja tako loša vrtlarica..borim se već godinama protiv bijelih ljubicica, potom nekih listića, sad je na redu zajčje zelje, nikako ga iskorjeniti!
malčiram li, izraste još gušće, sve prekrije i davi sve oko sebe...deherbanom bum ja to..ufuf

u svakom slučaju, zaslužuješ pohvale (i bez smijeha mom oduševljenju, molim Embarrassed)
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 09:17
Ma ima još, sigurna sam
Jedno ljepše od drugoga, nema čega nema.
Onaj cvijet koji neznaš kako se zove - crveni i žuti je pjetlova kresta - celosia
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 08:49
Ove dvije begonije sam u kauflandu kupila za 10kn(ok,nisam samo te dvije no njih sam slikalaBig%20smile)prije nekih 2 tjedna

ima veći cvijet nego što je sama

nekim čudom ih puževi nisu uspjeli pojesti

i on je prezimio u garaži

i nema više....
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 08:42
By Hortismile78(jedan mali dio,tek procvao)

stolisniiiiiiiiiiik

Kat rea,ovo si mi ti sjeme dala(pisalo je crni slijez)Joooj kako je medeniiiiiiiii

još malo žuća...

ovaj mi je ostao od prošle godine(nisam ni znala da je trajnica)vani,u tegli.Sreća da imam u proljeće puno posla pa nisam stigla baciti "nešto uvelo i suho"iz te tegle.Samo je odjednom počeo tjerati

E ove godine su mi veeeliki

Nisu ih puževi uspjeli sve pojesti

i jedna "žuta divljakuša"

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 08:34
Naravno da ne znam kak se zovu...

Lantanina  lantana mi procvala..la..la..la

prva runda tritoma je davno ocvala a ovo je druga(treća tek proviruje)

i gladiole počele

ovo je neki ljiljanLOL

i moj medeni žuti

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 08:29
Anete,prvo,hvala ti no nasmijala si me do suza.Naime,u mom vrtu nema ništa svoje mjesto i ,osim onog drveta i par grmova,rijetko šta je 2 godine zaredom na istome mjestu.Znači,tu smo isteWink
Istina,trudim se da što manje selim no uvijek se nešto nađe tako da se više ni ne obazirem na to da bude neki red.Budući da oduvijek svoj vrt zovem"kreativnim neredom",morala bi mu ime mjenjati kad bi ga uredilaLOL
Znači,sadi di šta stigneš i dobiješ izgled mog vrtaLOL
Mini hvala ti,i ja isto nekako najviše volim ono što,ili ja ili netko drugi,sami napravimo.
E da,slikala ja(da me Konte i ekipa ne napadaju)nešto i konačno sam uspjela prebaciti slike.Big%20smile
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 08:19

Jesam ti dosadna? Opet sam ti bila tu. Šta ću kad mi je tvoje dvorište ...

I baš ti neću ništa komentirati. Ti i ovako znaš šta mislim o svemu viđenom u tvom vrtu. E tako!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
anete View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 190
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anete Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 00:25
smile141ma što bravo, najbravije!
Priznajem da sam Ti skinula slike i da sam naumila učinit nešto slično u svom dvorištu...ali...ALI....nakon ove Tvoje ljepote, ove količine biljaka, skladnosti, šarenila.....aaaahhhhh divote....shvatila da nikad neću postići sklad Tvog vrta! smile129
Također moram priznati da me pere vrtlarska zavist, budući je kod Tebe sređeno po mom guštu, svaka biljčica na svom mjestu kako bi pljenila ljepotom poglede...a u mene vječna mjena, svake godine rošada, stalno u potrazi sa biljčicama, sadi-vadi sistem..

ovime izražavam duboko poštovanje spram Tvoje kreativnosti smile141

Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2009 u 00:26
joj koje ljepote u tebe shasho, meni se jako sviđa ovaj detalj-posebno zbog toga što si sama izvela i predivna je!
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2009 u 00:21
Kat rea,bila početnik ili ne,ako voliš cvijeće svakom prvom se opet iznova(i nakon 10 godina)isto veseliš.I ja se svemu veselim i stalno gledam šta će procvasti i opet me  razveseli ko i prvi puta kad je procvalo.Još  bi ja i sve to slikala no di da vas sa svim tim davim.Znaš ti koliko bi tu slika bilo!!!!!!!!
Konte,kaj se nudilo,di???
Nata,Konte(andrea je već domaća kod mene iako ne zna put)uvijek ste dobrodošle
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 09:05
čula sam da se nekaj nudilo..opet sam na krivo uho slušala LOL uskoro će moj GO i jedan dan andrea i ja dolazimo u inventuru (ali nju ne smiješ odmah pustiti u dvorište...sve mi pred nosom pobere smile156)
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 08:23
smile128za tvoj rascvjetani vrt!
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 08:11
lijepo, lijepo i jedva čekam da to sve vidim uživo jer je onda sigurno najljepše ...........
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 00:38
Draga moja, kod tebe je sve smile120i to je moj ideal vrta, da uvijek nešto cvijeta, a da je raznoliko.Znaš, vjerujem ti kada kažeš da ni ne slikaš ono što nije lijepo, jer imaš puno toga za pokazati, pa onda naravno pokažeš najljepše Big%20smile. Ali ja sam recimo početnik u stvaranju vrta i kada mi neki cvijetak procvjeta i samo sa jednim cvjetićem ja skačem do neba od sreće i mooooram se pohvaliti Wink, iako baš i nije za hvalu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.