moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 89> |
Korisnik | |
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drago mi je vidit da se dobro drže "karlovčanke"
![]() ![]() A ljiljani prekrasni, tritoma...jednobojna
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
ej ljepote da mi ponestaje riječi a kad dođem do tebe nemoj se čuditi ako ću samo šutiit - to će biti jer sam zanijemila od pogleda na tvoje cvijeće ...
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Napokon slikice - sve redom ljepotice!! Morat ću malo pokrenuti tu svoju guz.. i doći do tebe, što zbog irisa što zbog svega drugog..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ljiljan je stvarno krasno neobičan
![]() Coreopsis (djevojačko oko) mi na slici izgleda prilično nizak, stvarno je niski ili mi se čini? Ja imam isto jedan prilično sličnog cvijeta, ali uvijek mi naraste više pa se počne polijegati, već ga je vjetar sredio ove godine ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
baš su me obradovale tvoje slikice-moraš nam češće pokazivati tu ljepotu.
ona tvoja stablašica oduzima dah, to moram isprobati i još jednom pročitati kako si to izvela, koliko je vremena prošlo od zakorijenjivanja do ove ljepote? begonije, ljiljani, a i pijetlove kreste sve je kod tebe drukčije-ljepše a oduševile su me i tvoje teglice |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
|
![]() |
|
anete ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 190 |
evo ga na...nemoj mi se sad smijati!
![]() meni Tvoj nazovi nered - savršeni red! Ako i jest, taaaaak je zgodničko ukalupljeno, ma za ne vjerovat! Gdje kupuješ sve te biljke?! Izgleda da vi žene ovdje, ni jedna nemate problem s korovom..il sam ja tako loša vrtlarica..borim se već godinama protiv bijelih ljubicica, potom nekih listića, sad je na redu zajčje zelje, nikako ga iskorjeniti! malčiram li, izraste još gušće, sve prekrije i davi sve oko sebe...deherbanom bum ja to..ufuf u svakom slučaju, zaslužuješ pohvale (i bez smijeha mom oduševljenju, molim ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma ima još, sigurna sam
Jedno ljepše od drugoga, nema čega nema.
Onaj cvijet koji neznaš kako se zove - crveni i žuti je pjetlova kresta - celosia
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ove dvije begonije sam u kauflandu kupila za 10kn(ok,nisam samo te dvije no njih sam slikala
![]() ![]() ![]() ima veći cvijet nego što je sama
![]() nekim čudom ih puževi nisu uspjeli pojesti
![]() i on je prezimio u garaži
![]() i nema više....
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
By Horti
![]() ![]() ![]() stolisniiiiiiiiiiik
![]() Kat rea,ovo si mi ti sjeme dala(pisalo je crni slijez)Joooj kako je medeniiiiiiiii
![]() još malo žuća...
ovaj mi je ostao od prošle godine(nisam ni znala da je trajnica)vani,u tegli.Sreća da imam u proljeće puno posla pa nisam stigla baciti "nešto uvelo i suho"iz te tegle.Samo je odjednom počeo tjerati
![]() E ove godine su mi veeeliki
![]() ![]() Nisu ih puževi uspjeli sve pojesti
![]() i jedna "žuta divljakuša"
![]() |
|
![]() |
|
Naravno da ne znam kak se zovu...
![]() ![]() ![]() Lantanina lantana mi procvala..la..la..la
![]() prva runda tritoma je davno ocvala a ovo je druga(treća tek proviruje)
![]() i gladiole počele
![]() ovo je neki ljiljan
![]() ![]() ![]() i moj medeni žuti
![]() |
|
![]() |
|
Anete,prvo,hvala ti no nasmijala si me do suza.Naime,u mom vrtu nema ništa svoje mjesto i ,osim onog drveta i par grmova,rijetko šta je 2 godine zaredom na istome mjestu.Znači,tu smo iste
![]() ![]() Znači,sadi di šta stigneš i dobiješ izgled mog vrta
![]() Mini hvala ti,i ja isto nekako najviše volim ono što,ili ja ili netko drugi,sami napravimo.
E da,slikala ja(da me Konte i ekipa ne napadaju)nešto i konačno sam uspjela prebaciti slike.
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Jesam ti dosadna? Opet sam ti bila tu. Šta ću kad mi je tvoje dvorište ... I baš ti neću ništa komentirati. Ti i ovako znaš šta mislim o svemu viđenom u tvom vrtu. E tako!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
anete ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 190 |
![]() Priznajem da sam Ti skinula slike i da sam naumila učinit nešto slično u svom dvorištu...ali...ALI....nakon ove Tvoje ljepote, ove količine biljaka, skladnosti, šarenila.....aaaahhhhh divote....shvatila da nikad neću postići sklad Tvog vrta! ![]() Također moram priznati da me pere vrtlarska zavist, budući je kod Tebe sređeno po mom guštu, svaka biljčica na svom mjestu kako bi pljenila ljepotom poglede...a u mene vječna mjena, svake godine rošada, stalno u potrazi sa biljčicama, sadi-vadi sistem.. ovime izražavam duboko poštovanje spram Tvoje kreativnosti ![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
joj koje ljepote u tebe shasho, meni se jako sviđa ovaj detalj-posebno zbog toga što si sama izvela i predivna je!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Kat rea,bila početnik ili ne,ako voliš cvijeće svakom prvom se opet iznova(i nakon 10 godina)isto veseliš.I ja se svemu veselim i stalno gledam šta će procvasti i opet me razveseli ko i prvi puta kad je procvalo.Još bi ja i sve to slikala no di da vas sa svim tim davim.Znaš ti koliko bi tu slika bilo!!!!!!!!
![]() Nata,Konte(andrea je već domaća kod mene iako ne zna put)uvijek ste dobrodošle
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
čula sam da se nekaj nudilo..opet sam na krivo uho slušala
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
lijepo, lijepo i jedva čekam da to sve vidim uživo jer je onda sigurno najljepše ...........
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Draga moja, kod tebe je sve
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |