moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 89> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ajde,ajde slikaj samo da vidimo kaj ćemo mi to imati u vrtu
![]() ma da ga vidim tko te napada, sram ga bilo ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Naravno,Iris.Kako je to dobro kad vidiš negdje nešto što nemaš i ne možeš nabaviti,ako ima neko sa foruma,zna se da imaju i drugi
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
al kad ti imaš - imat ćemo i mi
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Joj,di je Frida,kaj si bila u njenoj blizini,Nata?
Flavia,ako bude sjemenki,naravno da ću sakupiti.
Dada
![]() Evo opet ove dvije kreću u napad
![]() Danas bum uslikala nešto,samo da vidite kaj nemate a ja imam
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
andrea, molim te, nemoj sashku napadati za nove slikice
![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Evo i kod tebe stigla prošetati. Sad već me bole i noge, pa sam htjela vidjeti koji slobodan stolac, ali negdje si ga skrila.
![]() Tvoji bijeli smiješkići tj. iberis se proširio i po Samoboru, ali ja imam i rozu nijansu zahvaljujući smrcko. Baš me podsjetio na lov sa aparatom na leptire, na iberisima sam ih uvijek najlakše uslikala. Majčina dušica se napokon i proširila, ne samo primila. ![]() Sad na miru mogu čekati nove slikice! ![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
samo da se javim i prenesem ti pozdrave od Fride!!!!!!
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Draga Sasha,
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
shaha, da ne misliš kako te ne posjećujem, samo da ti se kratko javim, žurim u obilazak tvog dvorišća...
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Niho,ne znam za šta pitaš kako se zove,to što i ti imaš!!?Jel ovo žuto,što i Proljeće pita?
Katrea,budući da ljiljani prezimljuju vani ja ih mislim sad posaditi.Naime,uz prave veeeeeeeeelike lukovice,poslala mi je i one sitne i njih bum svakako sad posadila da ojačaju.Mislim da nebudeš pogriješila ako ih posadiš na jesen,kad i tulipane, ili čak i u proljeće,zajedno sa gladiolama i sl.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Shasha-svaka čast za ovo cvijeće i baš me je zanimalo kako se zove imam ga i ja . A dali se on sam osijemenjava----ili se moora kupiti sijeme jer je predivno da ga ne bi imala više ...jer zime su kod mene nemoguće. Izvini što se nisam ponovo javila na pp bilo mi te ža
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ja cu kratko,tvoj vrt je u mom
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Baš super da si i ti dobila ljiljane, pa mi sad reci hočeš ti njih odmah saditi ili na jesen, ja išla malo tražiti po netu, pa što više čitam to sam više sblesirana
![]() |
|
![]() |
|
Horti,te moje tritome su šarene no na početku cvatnje budu prvo ovako narančaste a onda prelaze u druge boje.Tako da će i tvoja takva biti jer drugih nemam(lažem...psssst..imam jednu od Bake B.no ne cvate još
![]() Otok,hvala,mislila sam da je tako nešto no
nisam bila sigurna
![]() SilveK,da to je nisko.Koliko znam ima i visokih(vidjela kod mame)ali ovaj moj je baš tako malecki.
Anete,biljke kupujem di naletim na njih a od kad sam na forumu,puno toga sam dobila od cura ovdje.Zato draga moja,uzmi papir i olovku i zapisuj koje bi cvijeće htjela
![]() ![]() ![]() Bromelija,hvala za tegle
![]() Anaida,Nata,put pod noge
![]() E da,Katrea,ja posadila odmah kako si mi dala sjeme i brzo je to naraslo u tegli.Dala sam i mami i kod nje cvate već 2-3 tjedna.Ok kod nje sve ranije procvate.A ništ,bum ti ja poslala slijez
![]() ..la la la.
Hvala Hoyi još jednom
![]() Cure
![]() |
|
![]() |
|
U gužvi sam bila ovih dana,ni doma me nije bilo a kamoli na kompu.Ajmo sad redom...ili od zadnjeg...
Bargenija,te ljiljane sam dobila,mislim da mi ih je mama negdje nabavila i nisam do sad ni znala kakvi će biti.Kad mi mama nabavi neki cvijet onda veli-toga nemaš a tako ja lijeeeeeeeep,eto to joj je opis cvijeta
![]() Proljeće,to potječe od Silvek i mislim da je carevo oko,ako nije carevo onda je djevojačko.Nečije oko je,možemo ga zvati i"silvekovo oko"
![]() Katrea,aj me sjeti za koji tjedan,kad ljiljani ocvatu,da ti žuti iskopam(čini mi se da si njega rekla)Vidim sad da mi bude cvao na još jednom mjestu di sam posadila one sitne,za razmnožiti.
(odo sad vidjeti kome još trebam odgovoriti)
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ah, što reći..............
Priznajme da su me ovi crveni ljiljani oduševili.....................prekrasni su. Znaš li možda koja je to vrsta (da si zabilježim, i kupim ako ih negdje pronađem)
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivan je!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() Ali me interesira kako se zove ovaj cvijet???
I kod mene je preko 1 metra narastao, ali još nije počeo cvjetati...
|
|
![]() |
|
molim lijepo...ispravak netočnog navoda,ne napadamo mi tebe,nego te potičemo da staviš slike i oduševiš nas kao i uvijek svojim cvijećem ...vidi koliko je ljudi zadovoljno zato kaj si slike stavila
![]() ![]() glede puževa..kako tako sam sačuvala nešto,ali cinije su mi pojeli sve do jedne i sad bum morala na sajam ako ih još ima jer mi se ne isplati sad sijati..mrcine proždrljive ![]() ne brini za posjetu..uskoro ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Shasha, ubijaš me u pojam
![]() A i ljiljanima mi mast vadiš
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |