Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje dvorišče
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje dvorišče

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 89>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 14:00
ajde,ajde slikaj samo da vidimo kaj ćemo mi to imati u vrtu LOL
ma da ga vidim tko te napada, sram ga bilo smile156
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 13:55
Naravno,Iris.Kako je to dobro kad vidiš negdje nešto što nemaš i ne možeš nabaviti,ako ima neko sa foruma,zna se da imaju i drugiWink
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 13:44
al kad ti imaš - imat ćemo i mi Tongue
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 13:43
Joj,di je Frida,kaj si bila u njenoj blizini,Nata?
Flavia,ako bude sjemenki,naravno da ću sakupiti.
Dadasmile78
Evo opet ove dvije kreću u napadsmile191
Danas bum uslikala nešto,samo da vidite kaj nemate a ja imam LOLLOLLOL
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 23:44
andrea, molim te, nemoj sashku napadati za nove slikice Wink ja sam si samo na tjedan dana podesila raspored da ju podsjetim Wink 

Zagorski bregi
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 23:32
Evo i kod tebe stigla prošetati. Sad već me bole i noge, pa sam htjela vidjeti koji slobodan stolac, ali negdje si ga skrila. LOL Drugi put da me čeka topla kava, a ne ovako hladna.

Tvoji bijeli smiješkići tj. iberis se proširio i po Samoboru, ali ja imam i rozu nijansu zahvaljujući smrcko. Baš me podsjetio na lov sa aparatom na leptire, na iberisima sam ih uvijek najlakše uslikala.

Majčina dušica se napokon i proširila, ne samo primila. Big%20smile
Sad na miru mogu čekati nove slikice! smile141
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 08:45
samo da se javim i prenesem ti pozdrave od Fride!!!!!!
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2009 u 19:05
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Naravno da ne znam kak se zovu...

Draga Sasha, smile93ovo prekrasno na gornjim slikama ti je CELOSIA CRISTATA (pjetlova krijesta)....kad ocvate..please...pogledaj ako možda bude sjemenki......stvarno su divne!
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2009 u 18:43
shaha, da ne misliš kako te ne posjećujem, samo da ti se kratko javim, žurim u obilazak tvog dvorišća...
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2009 u 18:13
Niho,ne znam za šta pitaš kako se zove,to što i ti imaš!!?Jel ovo žuto,što i Proljeće pita?

Katrea,budući da ljiljani prezimljuju vani ja ih mislim sad posaditi.Naime,uz prave veeeeeeeeelike lukovice,poslala mi je i one sitne i njih bum svakako sad posadila da ojačaju.Mislim da nebudeš pogriješila ako ih posadiš na jesen,kad i tulipane, ili čak i u proljeće,zajedno sa gladiolama i sl.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2009 u 12:51
Shasha-svaka čast za ovo cvijeće i baš me je zanimalo kako se zove imam ga i ja . A dali se on sam osijemenjava----ili se moora kupiti sijeme jer je predivno da ga ne bi imala više ...jer zime su kod mene nemoguće. Izvini što se nisam ponovo javila na pp bilo mi te žaEmbarrassedo zamarati.
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2009 u 12:43
ja cu kratko,tvoj vrt je u mom
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 23:08
Baš super da si i ti dobila ljiljane, pa mi sad reci hočeš ti njih odmah saditi ili na jesen, ja išla malo tražiti po netu, pa što više čitam to sam više sblesirana Wink.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 22:28
Horti,te moje tritome su šarene no na početku cvatnje budu prvo ovako narančaste a onda prelaze u druge boje.Tako da će i tvoja takva biti jer drugih nemam(lažem...psssst..imam jednu od Bake B.no ne cvate jošBig%20smile)
Otok,hvala,mislila sam da je tako nešto no
nisam bila sigurnaWink
SilveK,da to je nisko.Koliko znam ima i visokih(vidjela kod mame)ali ovaj moj je baš tako malecki.
Anete,biljke kupujem di naletim na njih a od kad sam na forumu,puno toga sam dobila od cura ovdje.Zato draga moja,uzmi papir i olovku i zapisuj koje bi cvijeće htjelaBig%20smileŠto se korova tiče,ma korova uvijek ima,samo ga ja ne slikamLOL.Joj ne spominji korov,par dana je kiša bila i sad bi trebala tjedan dana biti u vrtu i samo korov plijevitiWacko

Bromelija,hvala za tegleEmbarrasseda što se ruža tiče,ove bijele nisam zakorjenjivala nego sam samo od već postojećih radila.Sve grane sam porezala osim jedne i tu formirala.Sljedeće godine je tako cvala.
Anaida,Nata,put pod nogesmile98
E da,Katrea,ja posadila odmah kako si mi dala sjeme i brzo je to naraslo u tegli.Dala sam i mami i kod nje cvate već 2-3 tjedna.Ok kod nje sve ranije procvate.A ništ,bum ti ja poslala slijezLOLA ljiljane-madone,sam i ja dobila danas,punu vreču
..la la la.
Hvala Hoyi još jednomHug

Cure smile79
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 22:14
U gužvi sam bila ovih dana,ni doma me nije bilo a kamoli na kompu.Ajmo sad redom...ili od zadnjeg...
Bargenija,te ljiljane sam dobila,mislim da mi ih je mama negdje nabavila i nisam do sad ni znala kakvi će biti.Kad mi mama nabavi neki cvijet onda veli-toga nemaš a tako ja lijeeeeeeeep,eto to joj je opis cvijetaLOL

Proljeće,to potječe od Silvek i mislim da je carevo oko,ako nije carevo onda je djevojačko.Nečije oko je,možemo ga zvati i"silvekovo oko"LOL
Katrea,aj me sjeti za koji tjedan,kad ljiljani ocvatu,da ti žuti iskopam(čini mi se da si njega rekla)Vidim sad da mi bude cvao na još jednom mjestu di sam posadila one sitne,za razmnožiti.
(odo sad vidjeti kome još trebam odgovoriti)
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2009 u 14:54
Ah, što reći..............
Priznajme da su me ovi crveni ljiljani oduševili.....................prekrasni su. Znaš li možda koja je to vrsta (da si zabilježim, i kupim ako ih negdje pronađem)
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2009 u 14:33
Predivan je!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2009 u 11:03
Shasha sve je na svome mjestu i sve je super.

Ali me interesira kako se zove ovaj cvijet???
I kod mene je preko 1 metra narastao, ali još nije počeo cvjetati...
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 22:15
molim lijepo...ispravak netočnog navoda,ne napadamo mi tebe,nego te potičemo da staviš slike i oduševiš nas kao i uvijek svojim cvijećem ...vidi koliko je ljudi zadovoljno zato kaj si slike stavila TongueLOL
glede puževa..kako tako sam sačuvala nešto,ali cinije su mi pojeli sve do jedne i sad bum morala na sajam ako ih još ima jer mi se ne isplati sad sijati..mrcine proždrljive Confused
ne brini za posjetu..uskoro Wink jer to tvoje dvorište moram vidjeti

Zagorski bregi
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 20:01
Shasha, ubijaš me u pojam smile42. Kako zaboga od istog sjemena, tebi več cvjeta sljez, a moj nekakav sav nikakav. Pa šta mu radiš, pjevaš ili šta, da je takav?
A i ljiljanima mi mast vadiš Dead, ali neka, neka, dobila sam ja madone, tra la la, pa češ vidjeti nagodinu.....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,610 sekundi.