Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 69> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
stefica tvoji balkoni opet odusevljavaju,kao i ostalo ti cvijece,prekrasno,prekrasno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasne i zdrave biljčice, mogu misliti kako je ona juka lijepa u vrtu.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Pampasica ,izgleda super ,a amarilis je predivan!
Postoji li kakav tajni recept za palmicu?Jeli kupljena ,ili presađena i?
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Amarilis ti je predivan, crven da ne može biti crveniji, a palimice, juka i pampasica izgledaju super, baš kao u pravoj bajci.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() |
|
Hvala svma na pohvalama ![]() Željka,bananu sam dobila ovo proljeće od susjede. Ne znam koliko je stara ali znam da je prošlu godinu rasla kod nje i bila je jako mala. |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Dalije predivne ,a suncokret je super ,a tek banana...koliko je stara?
A maca super ,snašla se za osvježenje
![]() |
|
![]() |
|
zagorka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 688 |
joj Štefice kako ti je lijepa mandevilla. i ostalo cvijeće naravno ali ona mi je od ovogodišnje flore tiha patnja... baš mi je krivo što je nisam kupila... preprekrasna mi je
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kažeš nisi mogla odoljeti (plumbago, dipladenia....)
![]() ![]() A plumbago i dipladenia ne podnose niske temperautre, jel 'tako?
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
štefice, prekrsno! moj slak još ne cvita, tvoj mi je baš slatki...
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
jako mi se sviđa ukrasni slak a ovaj mačak je ko iz neke reklame
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Urša ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9 |
Tegle na kat - Kaufland - ha, sutra mi je baš usput onaj na Branimirovoj pa ću vidjeti...
![]() |
|
![]() |
|
[QUOTE=marijankica] evo jedna korist i od mene,one posude na kat sam znala viđati najčešće u kauflandu dal ih još ima neznam.Imaš jako dobru sestru kad ti takve poklone poklanja-i šogora isto.
![]() Hvala na informaciji za tegle, ja ih stvarno nisam nigdje vidjela ,a baš mi se sviđaju. A šta se tiče seke i šogora,moraju mi biti dobri ak hoče kod mene popiti dobru kavicu ![]() I nju sam si morala kupiti. Mandevilla ![]() ![]() Bugenvilija i banana. Nisam baš zadovoljna ,bugica mi gubi cvijetove mada je na suncu,a bananu mi stalno trga vjetar ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sve je prekrasno
![]() ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
evo jedna korist i od mene,one posude na kat sam znala viđati najčešće u kauflandu dal ih još ima neznam.Imaš jako dobru sestru kad ti takve poklone poklanja-i šogora isto.
![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
suncokret i plumbago - super! i ja ga vrebam već poduže, valjda će doći na red
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |