maslacak7-moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 66> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja ga obozavam,cvjeta bas sad sa sitnim bjelim cvjeticima
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Mislim da je sedum reflexum. Lako i brzo se širi.
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
to je i meni od nekud došlo a neznam odakle ni šta je
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
nisam mogla ovih dana na net pa sam u zaostatku...imam slikica...moram sad sve stavit...i naravno pregledat vase...
|
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
cvijeće je prekrasno
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
fuksija i kat.rea hvala na posjeti moga vrta... dosta je novoga al jos ima posla....
|
|
![]() |
|
kad budem kod mame donest cu hrpu pa cu dijeleiti...nema frke...
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
ako imaš viška travice ,vrlo rado ću udomiti ,hvala ti!
![]() Predivna je!
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Sve cvijece ti je prekrasno, ali pelargonije visece su mi se najvise svidjele.
![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ova ružica ti je prekrasna
![]() Pelargonije su
![]() |
|
![]() |
|
danas sam dobila paketic od nekog....neznam od koga i sta tocno je...izbrisalo se napisano flomicem... ako mi se netko moze javit da znam sta sam dobila... al za biljcice
![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Krasne sikice. Ja čekam da moja uresnica procvjeta da vidim kakve je boje.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Samo ti sakupljaj sjeme margareta,trebat će
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lantana i zeljka23..ta travka inace brzo raste i lako se primi...imam kod mame cijeli grm..ovo je frisko posadeno...kad dojem k mami donest cu jos ako zelite... a ostalima hvala na posjeti...sasha oni grmici su sarene margarete ako se dobro sjecam naziva... posijala sam ih i skoro sve je niknulo...sad skuoljam sjeme... ima ih bijeli,zuti i neka crvenkasta boja...svi su sareni unutra... pelargonije su meni te lijepe i vec ih trecu godinu imam...ove su sad mlade pa su male al su zahvalne...cvijet im je ko dlan veliki inace...
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Maslačak ti si mi na žalost "promakla"...
Ali nađoh te...bolje ikad nego nikad.
Vrt ti je jaaako lijep, imaš jako lijepog cvijeća...
A vidi se da imaš i ruku za cvijeće...
Bravo
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Slažem se Lantanom ,travica je moj favorit!
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() Svo cvijeće je lijepo no one pelargonije crno-crvene su woooooow
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo cvijeće,aposebnomi se svidjela ova ukrasna trava
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Maslačak, sve je već predivno. Moje cinije još ne cvatu, a maline možda - mljac.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hvala na posjeti.. ako adam pusti mlade nije problem dati
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |